Sztárok

19 évesen terhes a Jóban Rosszban sztárja

Kisbabát vár Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban sztárja – írta meg a Bors. Párjával, Andrással nagyon készülnek a szülői szerepre.

19 évesen terhes a Jóban Rosszban sztárjaMég húszéves sincs, de élete hamarosan gyökeresen megváltozik. A Bors információi szerint Szorcsik H. Viki ugyanis anyai örömök elé néz. A TV2 sikersorozatának szereplője, a Jóban Rosszban Bencsik Beája alig fél évvel ezelőtt ismerte meg huszonhat éves párját, Andrást, akivel a jelek szerint azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

A sorozatsztár még a cigiről is lemondott a baba miatt. A színésznő egyébként nem tagadta a terhességét hírét.  

– Valóban vidéken vagyunk, András egy üzlettársával itt üzemeltet egy vendéglátóipari egységet és rövidesen egy szórakozóhelyet is szeretnének nyitni – felelte kérdéseinkre Viki, majd elárultuk neki azt is, tudjuk, hogy letette a cigarettát, és azt is, nem ok nélkül.
– Igen, igaz a hír. Nem tagadhatom. A negyedik hónapban járunk, egyelőre nem tudjuk, kisfiú vagy kislány, de nagyon boldogok vagyunk – tette hozzá mosolyogva.

Azt még nem tudni, hogy Viki állapota milyen változásokat tartogat a karrierjére nézve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top