TV-sztárok

Visszatér a szerelmes Liptai Claudia

Mintha mi sem történt volna, visszatér a képernyőre Liptai Claudia – írta meg a Bors. A műsorvezető mindent ott folytat, ahol abbahagyta.

Visszatér a szerelmes Liptai ClaudiaA Bors információi szerint augusztus 22-én ismét munkába áll Liptai Claudia. A csatorna sztárja néhány hónapja vonult önkéntes száműzetésbe, hogy több időt tölthessen kislányával, Pankával. A jelek szerint a szünet és a volt mokkás szerkesztő kollégájával majd egy éve dúló szerelem megtette a hatását: Claudia feltöltődött, s hamarosan a Jóban Rosszban forgatásain alakítja dr. Zámori Alexát.

– Claudia a nyári szünet után, augusztus végétől folytatja a doktornő megformálását a sorozatban, s továbbra is a produkció egyik meghatározó alakja – erősítette meg Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere.

De nem ez az egyetlen produkció, aminek a sztárja lesz Liptai… A korábbi hírekkel ellentétben ő lesz a Megasztár 6 női műsorvezetője is.  Ugyan korábban azt rebesgették, nincs túl jól lelkileg, úgy tűnik, újra munkába állhat, hiszen kedvese stabil érzelmi hátteret biztosít a számára. 

– Feltehetően mindkettőjüknek jót tett, hogy Claudia egy időre elhagyta a csatornát. Így akkor találkoztak, amikor akartak, ráadásul a kapcsolatuk körül kialakult vihar is elült. Péter arcáról nap mint nap leolvasható: boldogok együtt, és Clauról köztudott, hogy a biztos érzelmi háttértől szárnyakat kap – mondta a Borsnak a szerelmespár egyik kollégája.

S úgy tűnik, Liptai újra szárnyal. 

Visszatér a szerelmes Liptai Claudia

 

Politikus is kereste Liptai kegyeit?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top