Sztárok

Sírva menekült a magyar sztár Dubajból

Karsai Zitának nem jött be a dubaji élet. A Bors szerint a táncosnő sírva menekült el az egzotikus országból.

Nemrég költözött vissza Magyarországra Karsai Zita. A harminckét éves táncos 2009-ben ment ki az Egyesült Arab Emírségekbe egykori válogatott atléta férje, Margl Tamás után, aki jelenleg az egyik abu-dzabi futballcsapat erőnléti edzője. A házaspár Dubajban lakott, Tamás onnan ingázott munkahelyére, míg felesége szabadúszó táncosként kereste a kenyerét. Zita idén júniusban ráébredt, azonnal menekülnie kell az arab országból – írta meg a Bors.
“Június elején elmentem Amszterdamba, hogy részt vegyek egy helyi társulat válogatásán. Eljutottam egészen az utolsó rostáig, de sajnos végül kiestem – emlékezett vissza Zizi. – Akkor eltört a mécses. Egész éjjel bőgtem a barátnőmnek és a telefonba az anyukámnak. Akkor csapódott le bennem az elmúlt egy év dubaji feszültsége. Végre igazi művészetnek lehettem a része a dubaji revütáncok és haknik után, amitől már kezdtem megcsömörleni” – magyarázta Zita.

Sírva menekült a magyar sztár Dubajból

“Kulturális és mentális üresség lett rajtam úrrá, megszólalt bennem egy hang, és azt mondta: Zita, menekülj Dubajból – tette hozzá az egykori megatáncos, akinek a pletykákkal ellentétben nem romlott meg a házassága. Tamásnak májusban lejár a szerződése odakinn, addig pedig amilyen gyakran csak lehet, meglátogatjuk egymást. Borzalmasan nehéz külön, de ki fogjuk bírni” – érvelt Zita.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top