Sztárok

Kibékült az elvált hollywoodi pár!

Másfél hónappal azután, hogy kimondták a válásukat, újra egy pár Scarlett Johansson és Ryan Reynolds! A brit Daily Mail szerint titokban találkozgatnak.

Kibékült az elvált hollywoodi pár!

Ryan Reynolds: Idióta pletyka, hogy összejöttem Sandra Bullockkal

Épphogy megszáradt a tinta a válási papírokon, Scarlett Johansson és Ryan Reynolds meggondolták magukat. A pár tavaly decemberben jelentette be, hogy elválnak útjaik, és július elsején mondták ki hivatalosan a válást. Ám a brit Daily Mail szerint nem bírnak egyedül lenni, megint találkozgatnak, meghitten vacsorázgatnak együtt, és újra egy pár lettek.

„Ők mindig is összetartoztak. Nagyon szeretik egymást, és ez nem múlt el sosem” – mondta el egy barátjuk.

Szakításuk óta mindketten megpróbálták mással is. Scarlett Johansson Sean Pennel vigasztalódott, majd volt egy új bimbódzó kapcsolata is. Ryant pedig összehozták Sandra Bullockkal, de ezt a románcot mindketten hevesen tagadták. Később kiderült, hogy vele nem, hanem Charlize Theronnal volt egy rövid életű románca. Reynolds hagyta el a színésznőt, mondván, túlságosan is ragaszkodó volt, és gyereket, családot akart. 

Ám könnyen lehet, hogy nem is ez volt az igazi indok, hanem egyszerűen az, hogy még mindig exnejét szereti…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top