TV-sztárok

Kínos! Kiss Ramóna szerelmi botrányba keveredett

Múlt hétvégén látott napvilágot a hír, hogy a Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna, és a Forma–1 tesztpilótája, Bruno Senna összemelegedett. A Bors kiderítette, hogy az autóversenyző nem volt független, amikor Ramóna oldalán villogott.
Sennához simult a bulin Ramóna

Kínos! Kiss Ramóna szerelmi botrányba keveredettA Lotus–Renault tesztpilótájának még volt barátnője a magyar sorozatsztárral kialakult románca idején. A barna hajú hölgy, Gaelle Grosjean a tavalyi Magyar Nagydíjra még együtt érkezett Sennával, és az elmúlt időszakban is számos hivatalos rendezvényen vettek részt együtt.
Senna azonban az idei Magyar Nagydíjra nem hozta magával őt, ellenben remekül szórakozott Kiss Ramónával a hivatalos Forma–1-partin a Symbol klubban. A huszonkét éves Gaelle a Borstól értesült barátja budapesti románcáról. A hölgy nem kívánt nyilatkozni, ugyanakkor törölte a Facebookon ismerősei közül a tesztpilótát.

A pilóta és a magyar sorozatsztár egy hónapja ismerkedett meg egy autóversenyen, ahol Ramóna állt rajthoz, a brazil szépfiú pedig a női futam sztárvendégeként érkezett. Így a Forma–1 után már régi ismerősökként köszöntötték egymást…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top