Sztárok

Kelly Osbourne beszólt Katalin hercegnőnek

Kelly Osbourne újra kivillantotta foga fehérjét: ezúttal Katalin hercegnőt kritizálta. Kelly szerint a királyi család tagja nem engedhetné meg magának, hogy kétszer is ugyanazt a ruhát viselje nyilvánosan. Mi nem értünk egyet, és Kellyről a kutya nem beszélne, ha nem hívná fel magára a figyelmet ostoba nyilatkozataival.

Kelly Osbourne megint beszólt!

 Kelly Osbourne megint beszólt!

 

 

25 kilót hízott Aguilera

Kelly Osbourne egy nyilvános showműsorban kezdte el kritizálni Kate Middletont, amiért a királyi család legújabb tagja két alkalommal fel merte venni ugyanazt a ruhát. Ozzy lányának nem ez volt az első megnyilvánulása a héten, korábban ugyanis Christina Aguilera alakjára tett megjegyzéseket. Kellyből minden bizonnyal az egykori dagadt kislány sértettsége szó, amikor mindenkiről negatív véleményt formál, ezúttal azonban nem csupán visszaadta valakinek a korábban kapottakat, hanem a kedves hercegnőbe próbált belerúgni. „Már bocsánat, de ha nekem ez lenne a munkám, én egy ruhát csak egy alkalommal viselnék.” A műsorvezető azon kérdésére, hogy mi a helyzet a fehérneműkkel, megjegyezte: ő azokat is csak az életben egyszer venné fel. Kate Middleton egyelőre nem kommentálta a csípős megjegyzést, de valószínűleg nem is fogja, hiszen a hercegnő nagyon is emberi tempóról tett tanúbizonyságot azzal, hogy többször fel merte venni ugyanazokat a ruhákat. Kelly persze nem tagadta, hogy saját fogyása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most nyilvánosan merjen kritizálni. „Senki nem szeret a kövérektől divattanácsokat hallgatni. Sajnos ilyen világban élünk. Mindig is szerettem volna elmondani a véleményemet a divatról, de senki sem figyelt rám, és ez így van rendjén.”

 

 
Kelly Osbourne megint beszólt!
 
Kelly Osbourne megint beszólt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top