Sztárok

Rémisztően néz ki a Spice Girl

Hasán megereszkedett bőrt villantott Geri Halliwell futása közben. Nem ő az egyetlen a celebek közül, akik őrült diétájuk miatt szinte múmiává változnak.
 Victoria Beckham megőrül a terhességi csíkoktól!

Ugye milyen csodákra képes a retusálás? Geri Halliwellet videóklipjeiben feszes hassal sima bőrrel láthatjuk, de az állandó súlyingadozás, az őrült diéta az ő testét sem kímélte. Így sokan elszörnyedtek, amikor meglátták futás közben az énekesnőt. Nos ez a test köszönő viszonyban sincs a címlapok retusált képeivel.

 
Ilyen most...
Ilyen most…
 
...de ilyen is volt
…de ilyen is volt

Problémája nem egyedülálló, az elmúlt időszakban Victoria Beckham és Katie Holmes is megvillantotta valóságot, és megmutatták a világnak, hogy szupervékonyságuk ellenére hasuk úgy néz ki, mintha hetven évesek lennének. A megnyúlt bőr minden bizonnyal az alapos fogyókúrázásnak tudható be. Az egykori Spice Girl múlt hónapban ugyanis, amikor nyaralásán lencsevégre kapták, még jól festett. Azonban nem titok, hogy azt tervezi, visszatér a zeneiparba, és éppen új szólóalbumán dolgozik. Minden bizonnyal azért vetette alá magát a súlyos diétának, hogy az albumhoz készülő fotózáson, illetve új klipjében majd jól fessen. Kár, hogy túllőtt a célon.

 
Geri  térde sem így szokott kinéznia  klipekben
Geri térde sem így szokott kinézni a klipekben
 
Beckhamné hasa sem tökéletes
Beckhamné hasa sem tökéletes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top