Sztárok

Politikus keresi Liptai Claudia kegyeit?

Habár Claudia B. Péter oldalán találta meg a boldogságot, azt beszélik, egy politikus is nagyon szeretné meghódítani a legsikeresebb magyar műsorvezetőt.

Politikus keresi Liptai Claudia kegyeit?

Politikus keresi Liptai Claudia kegyeit?

Liptai meztelen fotókat tett fel magáról a netre

Sokan már csak legyintenek, ha Liptai Claudia magánélete szóba kerül mondván, annyi a tisztázatlan pletyka a műsorvezető körül, hogy a megjelent hírekből nehéz kihámozni, hogy mi az igaz és mi nem. 

Claudiát mostanában kollégájával, B. Péterrel hozzák össze. De arra vonatkozóan, hogy ez a kapcsolat tényleg szerelem-e, igazság szerint még senki sem szolgáltatott bizonyítékot. Egy puszit láthattunk egy magazinban, meg szó van egy kiborult exfeleségről. De vajon mi az igazság, és mire ez a nagy titkolózás?!

A TV2-es berkekben azt beszélik,  van egy másik, szupertitkos lovag is Liptai körül. Az úriember állítólag gazdag, sikeres, és a politikai életben tevékenykedik. „Nyílt titok, hogy ez az úr keresi Liptai kegyeit. Nagyon odáig van Claudiáért, és pontosan tudja, hogyan kell udvarolni egy nőnek…” – mondta el a csatorna egyik munkatársa.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top