Sztárok

Mellplasztikát reklámoz Rubint Réka

Rubint Réka soha nem tagadta, hogy telt keble nem a természet ajándéka. A fitneszlady olyannyira nem szégyelli, hogy kés alá feküdt, hogy plasztikai sebésze egyik reklámarca lett.

Mellplasztikát reklámoz Rubint RékaDr. Krasznai Zsolt megújult honlapján valósággal egymást érik a hírességek. A plasztikai sebész felel Zimány Linda melléért, szájáért, Dukai Regina vagy Szűcs Judith és Rubint Réka kebleiért is. A háromgyermekes édesanya szexis pózban feszít a doktor honlapján, reklámozva ezzel a mellnagyobbító műtétet. Egyesek szerint nem feltétlenül való, hogy egy nagycsaládos édesanya a mellplasztika reklámozása mellé álljon, tekintettel arra, hogy fiatal lányok tucatjai követik. 

Réka szerint ellenben mindenkinek joga van a saját testéről dönteni, és ha valami nem tetszik magán, akkor azon változtatni.

„Van, amin a fitnesz sem segít” – érvel Réka a mellplasztika mellett, utalva arra, hogy a sok sport miatt szinte teljesen eltűnt a melle.

„Nem tudom, hogy mennyire örökölhető vagy sem az, hogy az embernek kicsik vagy nagyok a mellei, sajnos én nem az édesanyám méreteit örököltem. Világéletemben kis melleim voltak, ami a kamaszkor végén kezdett el zavarni. Rendkívül zavart, hogy nem tudtam nőies, mélyen dekoltált ruhákat felvenni, épp ezért agyonpushupolt melltartókat és bikiniket hordtam. Egy szóval utáltam ezt az állapotot. Aki hasonló cipőben jár vagy járt már, az tudja, hogy miről beszélek. A műtét óta teljes értékű nőnek érzem magam.”

Mellplasztikát reklámoz Rubint Réka

Rubint Réka intim titkai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top