Sztárok

Kitől kapott gyémántgyűrűt a 30 éves Bódi Sylvi?

Gyémántgyűrűt is kapott Bódi Sylvi harmincadik születésnapjára, egykori párja, Kedves Ferenc milliárdos azonban üres kézzel érkezett a partira.

Bódi Sylvi: Fecó még mindig mindenben számíthat rámBódi Sylvi nem is érti, miért foglalkozik mindenki azzal, hogy egykori párja, Kedves Ferenc is megjelent a harmincadik

 Bódi Sylvi: Fecó még mindig mindenben számíthat rámKedves Ferenc is elázott Bódi Sylvi születésnapján

születésnapi buliján. A modell ugyanis – ahogy ő fogalmaz – kulturált módon zárta le mintegy négy évvel ezelőtt kapcsolatát a milliárdossal, és ez a jó viszony a mai napig fennáll köztük. „Nagyon jó barátságban vagyunk Fecóval. A testvérem és anyukám élettársa is az ő cégében dolgozik, szóval rengeteg szál is összeköt minket. A mai napig számíthatunk egymásra, bár nem tudom, én miben tudnék neki segíteni – teszi fel Sylvi a kérdést, majd gyorsan meg is válaszolja: – Akármilyen problémával fordulhat hozzám, én szívesen meghallgatom.” A modell egyébként a mini zsebméretű bicskától a gyémántgyűrűig mindenféle ajándékot kapott. Utóbbit azonban nem egykori kedvesétől, sőt, mint azt elárulta, erre a bulira Feri már üres kézzel érkezett. „Nem ajándékcsokrokkal jött a bulimra. Nekem április 11-én van a születésnapom – de mivel idén harmincéves lettem, ezért harminc bulit tartok, a csütörtöki volt a tizenharmadik –, tehát a barátaimtól áprilisban kaptam meg az ajándékokat. De hogy az egykori páromtól mit kaptam, azt nem szeretném elárulni. De semmi olyanra nem kell gondolni, ami nagyot üt, nem kaptam sem autót, sem lakást, sem luxusutazást, hanem egy kisebb, személyes dolgot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top