Sztárok

Új BB Évi – Összeomlott a VV4 sztárja

BB Évi sorsára juthat VV Szandika. Kiborult, és szanatóriumba vonul a szőke valósághős.

Új BB Évi-Összeomlott a VV4 sztárjaAzt hitte, csupa csillogás és mosolygás lesz az élete, ha kijön a villából. Ám VV Szandika rájött, hogy igen nagyot tévedett.

A lány eleinte jól keresett, luxusautót vásárolt, aztán kiderült, hogy az autó teljes vételárához kellene még hitel is… Szandika szerelmet is remélt, de arról is kiderült, hogy nincs elkötelezve az irányába. Legutóbb egy rendőrrel volt együtt, de a férfiban csalódnia kellett…

Pénze fogytán, szerető férfi nincs – Szandika sorsa kísértetiesen hasonlít a tragikus életutat bejárt BB Évihez, aki végül a pszichiátrián kötött ki. Szandika  önként vonul be egy szanatóriumba.

„Összeomlottam, kész vagyok… Kezd már elegem lenni az állandó reflektorfényből, annyian voltak kíváncsiak ránk, miután kijöttünk a villából, hogy most úgy érzem, besokalltam. Szeretnék visszavonulni kicsit, persze a munkát nem szeretném hanyagolni. Lehet, hogy megyek Tóth Vera után egy szanatóriumba, de ha kipihenem végre magam, akkor talán sikerül összeszednem magam, és újult erővel folytatni mindent.”

 

Új BB Évi-Összeomlott a VV4 sztárja

Szandika rendőrrel volt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top