Sztárok

Piacon árul a magyar popsztár

Több lábon áll a terhes Judy, aki hétvégén párjával a piacon árult. Az énekesnő azt mondja, nincs ebben semmi szégyelleni való.

Piacon árul a magyar popsztárJudy azt mondja, nem a pénzhiány miatt  árul a piacon, bár azt bevallja, hogy napjainkban azért nem olyan könnyű a popsztárok helyzete, mint régen, hiszen a különböző tehetségkutatók ontják a sztárokat.

Nyilván kell a pénz az énekesnőnek és párjának, de azért szorult helyzetben nincsenek.

Judy választottja foglalkozik használt és új készülékek árusításával, és az ilyen útjain segít neki a 14 hetes várandós Judy.

– Az utóbbi időben már inkább csak hétvégeken lépek föl, igyekszem kímélni magamat. Hétköznaponként Balázsnak segítek az árusításban, de nem igazán vagyok jó kereskedő – mondta  a Blikknek Judy, aki nagyon vigyáz a babára, és újabban csak olyan helyen vállal fellépéseket, ahol tilos a dohányzás.

– Még az árakat sem nagyon tudom, tehát mindent ő intéz, én valójában csak kísérgetem. Nem mondom, hogy könnyű a dolgunk, hiszen elég korán kell kelni, hogy reggel jó helyünk legyen a piacon. Az ilyen napokon reggel ötkor már talpon vagyunk, és csak este érünk haza. De már nem okoz nehézséget a korán kelés, a reggeli rosszulléteim is elmúltak, így tudok utazgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top