Sztárok

Keressük Liptai utódját!

Liptai Claudia, ha ideiglenesen is, de távozott a TV2-ből, és a hírek szerint idén Tilla oldalán is más tűnik majd fel a Megasztárban. A műsorvezető okozta űrt azonban nem lesz könnyű betöltenie a csatornának. Orosz Barbara, Erdélyi Mónika, Iszak Eszter… csak néhány név, akik a hírek szerint jártak mostanában a csatorna székházában. Mivel már nagyon unjuk az állandó találgatást, szeretnénk segítséget adni a kérdésben, hogy kit lenne érdemes alkalmazni.

Erdélyi Mónika
Esélyfaktor: ***

Keressük Liptai utódját!Éles mezőny várható idén a Megasztárban, így a csatornának egy olyan hölgyben is gondolkodnia kell, aki hozzászokott ahhoz, hogy a stúdió harctérré változhat – és mindezt kellő nyugalommal, és ha szükséges, kellő arroganciával tudja kezelni. A pankráció királynője, a békülések nagyasszonya, Mónika, a folyosói pletykák szerint kilenc év ertéelezés után a TV2 felé kacsintgat. Bár azt mondják, a Megasztár helyett az ősszel induló valóságshow, az ÖsszeEsküvők műsorvezetői castingján járt, amikor nemrég meglátták a TV2 udvarán. Mi mégis inkább a Megasztárban látnánk szívesen. Némi egyezés is felfedezhető közte és Claudia között: mindkettőjüknek volt saját talkshow-ja, mindketten vezettek kereskedelmi televízióban reggeli műsort, elvált anyaként nevelik lányukat… De ami a legfontosabb: ki más tudná Mónikánál jobban bátorítani az izgulókat, megvigasztalni a kiesetteket és tanácsokat osztani a lihegőben? Ráadásul így a versenyzők pszichológusán is spórolhatna a csatorna, míg a konkurens drága pénzért alkalmazhat lélekmentort!

Mary Zsuzsi
Esélyfaktor: **

Keressük Liptai utódját!Az egykori táncdalénekesnő fogsora végre elkészült, így már nem gördülhet akadály az elé, hogy minden műsor előtt elénekelhesse az Almát eszem, ropog a fogam alatt kezdetű örökbecsűt. A művésznő egykori urát, Klapka Györgyöt is bevonhatná a mókába, akinél a kiesettek rögtön zaciba is vághatnák hangszereiket, miután rájönnek, hogy fél évnél tovább nem tartanak a haknik. A szerepléssel és az azzal járó gázsival Mary Zsuzsinak akár arra is esélye nyílhatna, hogy elköltözzön Klapka úr garázsából és végre saját lábára álljon. Külföldi csatornáknál egyébként a fiatal műsorvezetők mellett egyre inkább teret kap az idősebb korosztály is a tehetségkutatókban. Paula Abdult például évekig ki sem lehetett robbantani az American Idol zsűriszékéből, még akkor sem rúgták ki, amikor kiderült: egy huszonéves versenyzővel szűrte össze a levet. Mivel jól tudjuk, Mary Zsuzsi is kedveli a tőle fiatalabb férfiakat, lehet, hogy ez lenne számára az ideális pénz- és társkeresési lehetőség.

Paris Hilton
Esélyfaktor: *
Keressük Liptai utódját!
Most nyilván azt hiszitek, viccelünk, pedig véresen komolyan gondoljuk, hogy Paris Hiltonnak a Megasztárban a helye. Egyébként is egyre több világsztár jön hazánkba, hogy reklámozzon valamit. Robert De Niro tavaly a Nobu étterem megnyitója miatt jött Budapestre, és teljesen emberközeli volt, ahogy kötött kardigánban sétálgatott a belvárosban. Miss Hilton szintén járt már nálunk: 2009-ben az egyik budapesti áruház megnyitójának díszvendége volt. Később ez a divatmárka támogatta a Megasztár kistestvér-műsorát, a Divatkreátort. Az örökösnő csivavája ráadásul asztmás lett, az orvosok pedig azt javasolták neki, hogy a Mátrában, Kékestető magaslati klímáján gyógyíttassa ölebét. Paris így már egy ideje kelet-európai show-műsorokat keresgél magának, és gyanítjuk: örömmel elvállalná a Megasztár vezetését. Persze az az önös érdek is fontos, hogy ötpercenként lenne miről írnunk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top