Sztárok

Amy Winehouse pasija: “Elvesztettem a kedvesemet”

Tegnap még nem nyilatkozott, mára megtörte a csendet Amy Winehouse utolsó párja: Reg Traviss. A férfi azért szakított az énekesnővel néhány hete, mert nem tudta leszoktatni a drogokról, és nem bírta tovább nézni Amy önpusztítását.

Amy Winehouse pasija: A harmincöt éves férfit sokként érte, amikor meghallotta a hírt, hogy volt barátnője meghalt. „Az elmúlt három nap maga volt a pokol, hatalmas szenvedés elveszíteni valakit. Most csak nyugalomra vágyunk Amy családjával. Nem tudom leírni, min megyek keresztül, és szeretnék köszönetet mondani az embereknek, akik elmondtak egy imát Amy lelkéért, és akik lerótták kegyeletüket a házánál. Amy egy gyönyörű, zseniális ember volt, és az én drága szerelmem. Elvesztettem a kedvesemet, akit nagyon szerettem” – nyilatkozta a férfi a The Sun lapnak.

A tegnapi nap folyamán nyilatkozott Winehouse korábbi férje, Blake Fielder-Civil, aki börtönben értesült volt neje haláláról. „Soha nem száradnak fel a könnyeim. Elmondhatatlan fájdalmat, veszteséget érzek. Aki ismert minket, az pontosan tudta, milyen mély is volt a mi szerelmünk. Nekem ő volt életem szerelme” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top