Sztárok

Luxusautója miatt szidják a Jóban Rosszban sztárját

Nagy vihart kavart Maseratijával Baronits Gábor. A Jóban Rosszban sztárját célba vették a fórumozók, hogy miből is telik neki luxusautóra. Vagyis megindult a másik zsebében turkálás...
Luxusautója miatt szídják a Jóban Rosszban sztárját

 

Bajok Lola és Baronits kapcsolatával?

Előrebocsátjuk, nem megvédeni és sajnálni akarjuk Baronits Gábort. Utóbbit nincs is miért, hiszen sikeres, egy csini popsztár, Lola fiúja, egy Maseratit vezet, ja, és mindehhez huszonkét esztendős.

Szemtelenül tökéletes. Biztosan ez szúrhatja sok, fejlett igazságérzetű fórumozó  szemét is, hiszen felrakták a Jóban Rosszban sztárjának rendszámát az internetre, és máris pocskondiázzák, mondván, miből telik egy huszonkét éves fiúnak luxusjárgányra. Baronits nem hajlandó megszólalni a témában, mindössze annyit tudni, hogy a nagy port kavart kocsi tízéves, 4,5-5 millióba kerül, Baronits alkudozott érte, és hát mindenekelőtt igazi státuszszimbólum. A gazdagság hivalkodó jelképe.

S talán ez böki a gazdasági válságban megélhetésért izzadó nép csőrét. Még ha valóban feltűnő is a kocsicsoda egy huszonéves srácnak, mégis csak van abban némi igazság, hogy ha mindenki a saját dolgával törődne, talán előbbre jutna. Látszólag gondtalan életet élő fiatalok mindig is voltak és lesznek is, talán ezt a jelenséget is érdemes kellő eleganciával és távolságtartással kezelni. 

Luxusautója miatt szídják a Jóban Rosszban sztárját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top