Sztárok

Kiderült: prostiként dolgozott Majka volt nője

Tovább dagad a magyar prostibotrány, újabb ismert szépségről derült ki, hogy a testét árulta jó pénzért. Tünde, Majka egykori kedvese, nem dubajozott, hanem Olaszországba járt ki...

Kiderült:prosti volt Majka nője

 Még több sztárhír, itt!

Lassan nem telik el nap prostibotrány nélkül. Újabb és újabb hölgyek buknak le, mert kiderül róluk: nem abból élnek,  hogy évente egyszer levetkőznek egy magazinnak meztelenül. Miután fogalommá vált a dubajozás, kiderült, van egy másik prostihálózat is, amelyik nem az egzotikus országba, hanem a kevésbé luxus Olaszországba közvetített lányokat. 

Egy férfimagazin címlapjáról ismert lányra bukkant a Bors a jelenleg is zajló olaszországi prostituáltügy kapcsán. A másodfokú bírósági tárgyalásra vár a Legszebb anyuka címmel büszkélkedő Noémi, akit első fokon társtettesként elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésének bűntette miatt egy év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítéltek.

A Bors úgy tudja, hogy az említett hölgyhöz tartozó társaság többek között Tündének is szerzett munkát, őt tanúként meg is hallgatták az ügyben. A plasztikai beavatkozáson is átesett hölgy állítólag a hatóságok előtt elismerte az üzletszerű kéjelgést és részletes tényfeltáró vallomást tett. Nem csinált titkot abból, hogy korábban pornófilmforgatásból élt, és az egyik felvétel során találkozott egy férfival, aki olaszországi prostituáltmunkát ajánlott neki. A Bors szerint elégedetlen volt az akkori fizetésével, ezért elfogadta. Alkalmanként tíz napig dolgozott kint, ezalatt egy- és kétmillió forint közötti összeget keresett, napi 4–14 vendéget fogadott. Ez azt jelenti, hogy egy tíznapos kiküldetésen akár 140 kuncsaftot is boldoggá kellett tennie.

Tünde egyébként nem ismeretlen a nagyközönség számára, hiszen ő volt 2002-ben az FHM magazin címlaplánya, és Majoros Péter, azaz Majka barátnője is. Bár a vele való kapcsolatot egy ideig tagadta a rapper-műsorvezető, de később elismerte, hogy volt valami kettejük között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top