Sztárok

Az első fotó Beckhamék kislányáról

Egy héttel a szülés után megmutatta kislányát Victoria Beckham. Az énekesnő és focista férje beállt azon hírességek sorába, akik nem dollármilliókért adták el az első babafotót egy magazinnak, hanem egy közösségi oldalra töltötték fel a piciről készült képet.
 Még több sztárhír, itt!

Harper Seven Beckham július 10-én vasárnap született, és egy héttel később édesanyja közzétette az első fotót róla a Twitteren, édesapja pedig a Facebookon. „Akkor készítettem ezt a képet, amikor az én két csodálatos hölgyem aludt” – írta a fotó alá David Beckham, aki alvó feleségéről és kislányukról töltött fel képet az internetre. Majd felesége kontrázott, aki a focistát karjában a kislányával örökítette meg. „Apu pici lánya” – írta az énekesnő a fotó alá.  

Az első fotó Beckhamék kislányáról
A hírek szerint a legfiatalabb Beckhamnek már elkészült a saját nevével ellátott focimeze és babáknak való focicipőt is kapott. Sok találgatás volt a kisbaba nevét illetően, Beckhamék erre is választ adtak. „Sokat gondolkodtunk a baba nevén, végül a Harper mellett döntöttünk, mert hosszú idő óta terveztük, hogy ha lányunk lesz, ezt a nevet kapja majd. Az egyik ok, hogy a Harper egy régi angol név, a másik pedig, hogy Victoria kedvenc könyvének írója Harper Lee” – nyilatkozta David Beckham.
Az első fotó Beckhamék kislányáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top