Sztárok

Majka mos, főz, takarít

Dundika sugárzik a boldogságtól, és már jól látszik örömének oka is. Párjával, Majkával pedig el sem engedik egymás kezét, ha megjelennek valahol. A kispapa mindig féltő gonddal öleli magához várandós kedvesét, és amikor csak teheti, a kedvében jár.

Majka mos főz takarítNézzenek oda! Miből lesz a cserebogár? Persze senki nem mondta, hogy egy vagány férfi nem lehet úriember, de azért lássuk be, hogy kevesen hittük volna, hogy az ózdi fenegyerek megszelídül. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy a modellnek sikerült a lehetetlen, hiszen Petit mintha kicserélték volna. Legalábbis Dundika szerint, aki azt mondja: párja mindenről gondoskodik és végtelenül türelmes vele. „Lehet, hogy nem kéne elmondanom, hogy Peti hogyan viselkedik velem, mert még el akarják rabolni mellőlem, de vállalom a kockázatot. Maximálisan kiveszi a részét mindenből, és amikor nincsenek jó napjaim, akkor mindent levesz a vállamról. Főz, mos, takarít és elmegy bevásárolni is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top