Sztárok

Demcsák Zsuzsának egy világsztár csapta a szelet

A világhírű sztár, Haddaway rányomult a Mokka műsorvezetőjére. Demcsák Zsuzsa A szépségkirálynő afterpartyján ismerkedett össze a jellegzetes hangú sztárral. A műsorvezető elmondta, Haddaway udvarias és érdeklődő volt.

Demcsák Zsuzsának egy világsztár csapta a szeletMostanában mintha eltűnt volna a visszahúzódó Demcsák Zsuzsa, és helyette egy mosolygós nő lépett volna a helyébe. Erre jó példa az is, hogy a műsorvezető a minap Brad Pittről is áradozott a Mokkában. Alig telt el néhány nap, és tessék: bár nem Angelina Jolie párjába, de máris egy jóképű hírességbe botlott.
„Ő volt az egyik zsűritag, én pedig pont az ítészek mögött ültem. Később Haddaway megszólított, így szóba elegyedtünk.
Sokkal normálisabb volt, mint azt valaha gondoltam volna. Mesélt a családjáról, magáról és az életéről. Nagyon kedves volt, de távolságtartó is, hiszen pontosan tudta, hogy férjnél vagyok, és azt is, hogy gyermekeim vannak. A tetszését nyilvánvalóan kifejezte, de nagyon rendesen viselkedett és nem lépett át semmilyen határt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top