Sztárok

Bódi Sylvi: dolgozni járok külföldre

Maldív-szigetek, Bali, Egyesült Államok. Néhány hely, ahol Bódi Sylvi megfordult az utóbbi időben. Sokan kombinálnak, miből tudja ezt finanszírozni a modell. A Borsnak adott nyilatkozatával véget vet a találgatásoknak.

Bódi Sylvi: dolgozni járok külföldreA nemrég kirobbant prostiügy kapcsán lépten-nyomon felmerül Bódy Sylvi neve, ám a magyar szupermodell mindig határozottan visszautasítja a pletykákon alapuló vádakat. Talán azért kerül állandóan reflektorfénybe, mert sokan nem értik, miből telik neki a fényűző utazásokra, a luxuséletmódra. Azért valljuk be, hogy a dolgos átlagember fizetéséhez képest valóban sokkal több pénzből és jobban eléldegél a fiatal modell. Ám a Borsnak elmondta, ha a pletykák valósak lennének, még örülne is neki.
„Ha a fele igaz lenne, akkor már örülnék neki. A legtöbb esetben dolgozom külföldön, modellkedek vagy katalógust fotózunk. Legutóbb a Fülöp-szigeteki FHM-be készültek képek rólam, egy kábelpályával kapcsolatban. Ilyenkor összekötöm a munkát a nyaralással, ezekből tudom finanszírozni az ottlétemet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top