Sztárok

Xantus Barbara fájdalmas titka: megerőszakolták

Xantus Barbara súlyos titkot őriz hosszú esztendők óta. A színésznőnek évekbe telt feldogoznia, hogy egy férfi megerőszakolta.

Xantus Barbara fájdalmas titka: megerőszakoltákXantus Barbara mindig is a férfiak álma volt, az egyik legszebb, legkívánatosabb színésznőnek tartják.

Barbara soha nem falta nagykanállal a férfiakat, dacára vitathatatlan szexuális vonzerejének, mindig is volt benne valamiféle tartózkodás a férfiak irányába.

Most kiderült, nem véletlenül. Barbarát ugyanis tiniként megerőszakolták.

„Tizenkilenc éves voltam, amikor teázni hívott egy szinte ismeretlen férfi. Én naivan azt hittem, hogy tényleg teázni fogunk, de aztán hamar kiderült, hogy másról is van itt szó. Soha nem felejtem el a férfi szemét, ahogyan rám nézett, mielőtt megerőszakolt… Borzalmas volt. Az egészet csak évekkel később tudtam feldolgozni, amikor a Vaginamonológokban játszottam egy megerőszakolt nőt. Olyan állapotba kerültem, ami segített megbirkózni ezzel a fájdalmas múlttal” – mesélte Barbara. 

Xantus Barbara fájdalmas titka: megerőszakolták

Sarka Katát is molesztálták

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top