Sztárok

“Minél többször vetkőzöl le egy filmben, annál többet beszélnek róla”

A hetedik mennyország főszereplőjeként szerettük meg, azóta pedig leginkább azért hallunk róla, mert "se veled, se nélküled" kapcsolatban él a zenész Justin Timberlake-kel. Jessica Bielről az is kiderült, hogy testdublőrt használ, mert irtózik a meztelenkedéstől.

Hogy érzed, mennyit komolyodtál az elmúlt években?
Nem igazán tudom megítélni. Valaki pont a múltkor mondta nekem, hogy sokkal érettebb vagyok, mint egy évvel ezelőtt. Lehet, hogy így van, de én ezt nem látom. Pedig ma már sokkal inkább érzem azt, hogy ismerem magam, mint évekkel ezelőtt.

Azt olvastam, hogy nem szívesen vállalsz meztelen jeleneteket. Miért?
Nem azért, mert nem vagyok elégedett a testemmel. Egy fürdőruhás jelenettel semmi bajom, bár abból se sokat szeretnék csinálni. Nem akarom, hogy csupán a testemet bámulják az emberek és csupán amiatt emlékezzenek rám. Minél többször vetkőzöl le egy filmben, annál többet beszélnek róla. Azt szeretném, ha azért emlékeznének a nevemre, mert jól játszottam egy filmben és nem azért, mert jól nézek ki bikiniben.

Jessica a Powder Blue című filmben
Jessica a Powder Blue című filmben

Használsz testdublőrt?
Dolgoztam már velük, igen, néhány éve Londonban. A forgatókönyv szexuálisan túlfűtött volt, éppen ez vonzott abban az alkotásban. De az életem azon szakaszában még egyáltalán nem éreztem készen magam arra, hogy túl sokat mutassak meg a saját testemből.

És kerestél egy jó mellet a sajátod helyett?
Igen és nehéz volt találni. (Nevet.) Nagyon furcsa volt egyébként az egész. Korábban elképzelni sem tudtam, hogy ennyi különböző típusú, formájú, kinézetű női mell létezik. Persze a pasik ezzel biztos tisztában vannak, de én nem igazán szoktam más nők mellét nézni.

Hogyan tartod formában a tested?
Rengeteget futok, illetve kardiomozgást végzek.
 
Melyik testrészed az, amelyet a legkevésbé szeretsz?
Azt hiszem, a combomat, azt a legnehezebb edzeni. A kedvencem a vállam és a hátam. Ez utóbbi nagyon izmos.

Szereted a gyorsételeket? Ehetsz egyáltalán ilyet?
Imádom a sült krumplit és a tortillachipset guacamoléval meg salsa szósszal. De nagyon szeretem a csokit és a különböző tortákat is.

Jessica Biel: „Jennifer Lopez a jó nő, mert van combja és feneke”Szerinted is túl nagy nyomás alá helyezi Hollywood a színésznőket (és a nőket) azzal, hogy túl vékony karaktereket keres?
Utálom, hogy ilyen módon frusztrálják a nőket. Nem szeretem, hogy a nők és a fiatal lányok is azt érzik, hogy vékonynak kell lenniük. A testünket a szüleinktől örököljük. Én sem vagyok pálcikavékony ember. Vannak izmaim, van fenekem – ez vagyok én. A legtöbb barátomnak ugyanilyen a teste. Egyáltalán nem normális, hogy azt éreztetik a nőkkel, hogy csak akkor jók, ha szinte csont és bőrök. Annyi fiatal lány van, aki étkezési problémákkal küzd. Megnézel egy női magazint, mindenki gebe benne. Azoknak a lányoknak nincs izomzatuk, nincs mellük, nincs normális testfelépítésük. Ez szörnyű.

Ki az, aki szerinted jól néz ki?
Jennifer Lopez. Van combja, van feneke – ilyennek kell lennie egy nőnek. A természet úgy teremtett meg minket, hogy formásak legyünk és szerintem ilyen az igazi szépség. Jennifer szerencsére nem egy csontsovány modell.

Megváltoztatnád az alakod egy szerepért?
Megpróbálnám. Bár ha soványra kéne fogynom, az nehezen menne. Nagy kihívás lenne, hogy a súlyomból leadjak, ráadásul utálnám is, mert imádok enni. Az már sokkal könnyebben menne, ha fel kellene szednem néhány kilót. Bár az sem lenne könnyű, hiszen szeretek sportolni, a mozgás megnyugtat, ezért pszichésen nehezen viselném, ha egy ideig nem tehetném. De ha kellene, meg tudnék hízni egy szerepért.

Mit változtatnál meg magadban?
Túl kedves vagyok. Ez unalmas. (Nevet.)

Kik azok a színészek, akikre felnézel?
Kristin Scott Thomasra, illetve Colin Firthre.

Mi az, ami megijeszt?
Az, hogy meghalnak a szeretteim, a barátaim. Számomra a halál nagyon ijesztő. A nagypapáim meghaltak. Nagyon közel álltam hozzájuk, már ez is megrázott, elképzelni sem tudom, milyen érzés lehet, amikor valakinek a szülei hunynak el. Néha  a sötétben is félek.  

Jessica Bielt legközelebb a Valentin-nap című filmben láthatják, július 17-én este az HBO műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top