Sztárok

Megnőtt Ördög Nóri keble?

Ördög Nóriról nagyon szexis fotókat készített férje, Nánási Pál. Nóri Náray Tamás alkalmi modellje lett, és az egyik fotón bizony úgy tűnik, mintha mellben kikerekedett volna. Ám a plasztikai műtétről szóló pletykák nem igazak.

Megnőtt Ördög Nóri keble?

Ördög Nóra nagyon dögösen fest a Náray Tamás legújabb kollekcióját bemutató legújabb fotókon. Az egyik képen egy hátát teljesen szabadon hagyó ruhában feszít, kicsit oldalt állva, és roppant erotikusan fest. Nánási Pál igen szexis képeket készített csinos feleségéről.

– Nagyon büszke voltam, amikor felkértek a feladatra. Imádom Tamás ruháit – magyarázta Nóra, aki elárulta, hogy remek hangulatban dolgoztak férjével.

– Már máskor is szerepeltem az újságokban a férjem által készített képeken, de most nem műsorvezetői minőségemben, hanem modellként állhattam Pali kamerája elé – tette hozzá Nóra, akinek a képen úgy tűnik, mintha nagyobbak lennének a keblei.

Ugyan egyszer már felmerült egy szexis ruha kapcsán, hogy Nóra mellműtéten esett át, de ezt határozottan cáfolja.

„Nem, én a természetes dolgok híve vagyok, szó sincsen erről” – mondta. 

Megnőtt Ördög Nóri keble?

Ördög Nóra nagyon izmos lett – fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top