Sztárok

Újra támadják Szinetár Dóráékat

Újra és újra felmerül a pletyka, amit mindig cáfolnak: baj van Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapcsolatával. Az egyik hetilap címlapon hozta a nagy sztorit, hogy nem jól van az álompár. De vajon mi az igazság?

Újra támadják Szinetár DóráékatAz egyik hetilap szerint sokat veszekszik és gyakran van távol egymástól Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A lap szerint az álompár komoly kapcsolati válsággal küzd, és hol együtt vannak, hol éppen külön.

Nem ez az első eset, hogy felmerül, komoly gond van Bereczkiék háza táján.  Legutóbb azért merült fel a pletyka, mert a pár nem hordja a jegygyűrűjét. Ők akkor meglehetősen egyszerű magyarázatot adtak.

„Zolinak az ujjain szélesebbek a csontok, mint az ujjpercek, így amikor átfér a gyűrű a csontokon, már lötyög az ujján. Ez nagyon kényelmetlen lehet egy férfinak, tudom, mert édesapámnak is ilyen a keze, és pont emiatt ő sem visel gyűrűket. Egyik nap a férjem megkérdezte, hogy haragudnék-e rá, ha inkább otthon tartaná a közös ékszerünket, mert annyira kényelmetlen viselni. Természetesen megértettem őt. Két embert nem egy gyűrű köt össze, hanem az érzések. Ezen nem múlik a boldogságunk” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Szinetár Dóra.

Egyik névtelenül nyilatkozó barátjuk szerint ezúttal sincsen szó szakításról!

„Dóriék szeretik egymást, jól megvannak együtt. Annyi súrlódás, mint minden párkapcsolatban, náluk is van, de attól még ez egy jó kapcsolat. Irigyeik terjesztenek róluk mindenféle aljas rágalmat, ami undorító” – mondta el a barát. 

Újra támadják Szinetár Dóráékat

Ezt gondolja apósa Bereczki Zoliról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top