Sztárok

Éhezteti a lányokat Rubint Réka?

Azzal vádolják Rubint Rékát, hogy éhezteti a Szépségkirálynő 2011 című verseny résztvevőit. A fitneszlady szerint mi sem áll távolabb a valóságtól.

Éhezteti a lányokat Rubint Réka?Étlen-szomjan készülnek a szépségkirálynők a csütörtöki versenyre – legalábbis néhányan a szépségek rokonai közül ettől tartottak. A pánikot Rubint Réka kijelentése okozta, ami a TV2 Naplójában hangzott el.

„Most még lehet inni, utána folyamatosan csökkentjük a folyadék mennyiségét, először egy literre, hét decire, majd pedig csak szájöblögetés jön” – mondta Rubint Réka, és szavai nagy vihart kavartak. Még a műsor producere, Hajdú Péter is kijelentette, hogy elég félreérthető, szerencsétlen ez a kifejezés, hiszen senki sem akarja megtiltani a lányoknak, hogy igyanak, főleg nem a hőségben. Réka visszavonta korábbi szavait.

„Amikor az ominózus utasítás elhangzott, még nem tudtam, hogy ilyen iszonyú hőség lesz. Úgyhogy most már nyugodtan ihatnak” – mondta el Réka, azonban a tejterméket és a cukrot már nem engedélyezi a lányoknak.

Éhezteti a lányokat Rubint Réka?

Norbi rengeteget fogyott – fotó

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top