Sztárok

Divatlapról nevezte el kislányát Victoria Beckham

Igazi dizájner baba Victoria és David Beckham időzítve megszületett kislánya: egy divatlapról nevezték el.

Divatlapról nevezte el kislányát Victoria BeckhamHarper Seven Beckham – így hívják Victoria és David Beckham elsőszülött kislányát. A kislányt máris divatbabaként emlegetik a világsajtóban, tekintve, hogy egy divatlapról, a Harper’s Bazaarról nevezték el, és időzített császármetszéssel érkezett, továbbá a neme is meg volt tervezve. A Seven vagy hét pedig azért lett a második neve, mert a hét hetedik napján érkezett a hetedik órában és a hetedik hónapban, vagyis júliusban. 

A kisbaba a Los Angeles-i Cedars Sinai magánkórházban látta meg a napvilágot és Beckhaméknek közel ötvenmillió forintnak megfelelő összegbe került a szülés.

Vilmos herceg és felesége már gratuláltak is a házaspárnak a pici érkezése miatt, sőt az is felmerült, hogy esetleg a herceg lesz a keresztapja a kislánynak.

„A legizgatottabbak Victoriáék fiai, aki alig várják, hogy játszhassanak a kislánnyal. Nagy öröm nekik, hogy húguk született” – mesélte a pár ismerőse a brit Daily Mail című lapnak. Beckham állítólag annyira meghatódott, hogy lánya született, hogy hosszú percekig csak zokogott az örömtől. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top