Sztárok

Claudiát megszelídíti az új szerelem?

Új szerelmet és új lehetőséget kapott az élettől Liptai Claudia. Azzal, hogy kiszáll a napi verkliből, és komolyabbra fűzi a kapcsolatát egykori szerkesztőjével, Péterrel, talán a nyugalom is rátalál a zaklatott sorsú színésznőre. Mert ami az elmúlt egy évben történt körülötte, az már neki és a TV2 vezetőségének is sok volt – írta meg a Blikk.

Claudiát megszelidíti az új szerelem?A csatorna döntött Claudia helyett: neki is jobb lesz, ha egy időre lekerül a képernyőről. Liptai vesszőfutása akkor kezdődött, amikor elvált férjétől, Gesztesi Károlytól. Majd exbarátja, Daróczi Dávid halála sokként érte, így a munkába temetkezett. Egy bennfentes szerint a reggeltől késő éjszakáig tartó rohanás felemésztette Clau energiáit. „Onnantól nem volt megállás, egyre sodródott az olyan helyzetekbe, amelyeket ő maga sem akart.  Az is nagy hiba volt, amikor Claudia április közepén elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt a belvárosban. Ez közokirat-hamisításnak számít, márpedig a csatorna számára kellemetlen, hogy egy olyan ember kérdezgeti reggelenként a politikusokat, akinek hamarosan bíróság elé kell állnia. Mindemellett sokan azt remélik, hogy Claudia új erőre kap, és megszelídíti őt a szerelme, hiszen megérdemel már egy kis nyugalmat.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top