Sztárok

Hiányolja a rajongóktól érkező bugyikat az RTL sztárja

Számtalan női rajongó szívét megdobogtatta már a Csillag születik felfedezettje, de Ádám mégis valami másra vár. A tehetségkutató után a harmonikás ugyan többször kapott felkérést egyéjszakás kalandokra, a fürge ujjú zenész mégis inkább egy rajongó által postázott női fehérneműre vágyik.

Bugyira vágyik Szabó ÁdámNem lehet túl korán kezdeni! Szabó Ádám még csak 18 éves, de ha rosszalkodásról van szó, némi túlzással, még a harmonikaórákat is képes lemondani. Egy biztos, Ádám élvezné, ha hölgy rajongói ajándék bugyikkal halmoznák el. „A legtöbben csak ismerkedni szeretnének velem, vagy gratulálni a teljesítményemhez, viszont akadnak olyan hölgyek is, akiket más szándék vezérel. Két-három olyan lánnyal is találkoztam már, akik felajánlották magukat egy éjszakára, viszont én mást szeretnék. Sajnos még nem kaptam rajongótól fehérneműt, és nagyon úgy tűnik, hogy erre még várnom kell. Sokak számára furcsa lehet ez a vágyam, pedig ez biztos jó érzés lehet egy férfinek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top