VV-casting: „Most nincs ars poeticám, tegnap elvesztettem”

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Való Világ ötödik részének szereplőválogatásán jártunk. Egy egyszerű kérdést tettünk fel a jelentkezőknek: mi az ars poeticájuk. A többség válasza az volt, hogy „ilyet nem hoztam magammal”. Remek őszi tévéműsor van kibontakozóban.
2011. 07. 07. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Volt, aki az anyukájával együtt jelentkezett az új VV-be, más csak a buli miatt ment el a válogatásra, ahogy ő fogalmazott: „Tök jó pöri szerintem.” Akadt olyan is, aki minden ruhájától megszabadult, csak hogy magára vonja a szervezők figyelmét, és volt olyan jelentkező is, aki szemmel láthatóan azt sem tudta, hol van. Szóval az új, augusztus végén induló Való Világ szereplőválogatásán jártunk. A csatorna közleménye szerint minden eddiginél többen jelentkeztek a mostani felhívásra, és mi ezt ki is használtuk. A tiszavirág-életű celebségre és a luxusbörtönre áhítozók között nem sok olyan arccal találkoztunk, akik a „doki” kategóriában indulhatnának...

Olvass tovább

Hozzászólások

bastetgirl 2011-07-10 14:13

Én el tudom tölteni azt a pici szabadidőmet VV nélkül kultúrkörnyezetben! köszönöm, aranyos vagy:van könyvsarok a lakásban, amit használni is szoktam! Nem kioktatni kell a másikat, hanem hozzászólni a dolgokhoz! A többit most inkább megtartom magamnak.....

Anda39 2011-07-09 08:43

Eddig már elég sokszor olvashattuk a VV-kedvelők és ellenzők szócsatáját.

Én azok közé tartozom, akik nem nézik és a gyerekeimnek sem engedem. Egyszerűen nem érdekel, és nem tartom egyik villalakót sem példaképnek, tehát nem foglalkozom velük.

 

Sokan mondjátok, hogy oké, akkor ne nézd, aztán annyi. Persze. Csak éppen ha nem akarsz vele találkozni, akkor sem tudsz előle kitérni. Állandóan az arcomba nyomják reklámokban, akár váratlanul is, hogy először azt sem tudom, mit is nézek. ( Erre az volt a válaszom, hogy már egyáltalán nem nézem azt a csatornát - nem sokat veszítek vele... )

De ettől még a rengeteg újság az első oldalon hozza a VV-s híreket, mintha csak ez lenne a legfontosabb dolog az országban-világban. És nem kell ahhoz megjátszósnak lenni, hogy valakit tényleg ne ez érdekeljen elsősorban.

 

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy legyen ez a műsor, ha van rá igény, de ne folyjon a csapból is, mert úgy már elég nehéz kikerülni. 

nagyesda 2011-07-08 08:16

Sziasztok!

 

Igazán nem akarom védeni egyik játékra jelentkezőt sem, de ez a kérdés legalább olyan ostoba volt, mint a kapott válaszok. 

Torolt_felhasznalo_237607 2011-07-08 06:45

Az internet, a fórumok azért pótolni fogják az ilyen műsorok iránti kíváncsiságodat, nem igaz?

 

Szerintem az is gáz, ha már valakik attól tartják borzasztóan intelligensnek magukat, hogy pl. nincs tv-jük, vagy nem néznek vv-t.  

 

Képmutató egy világban élünk! 

sendy 2011-07-07 23:59

Ti komolyan azt gondoljátok, hogy aki követi ezt a műsort, az pl. nem olvas, vagy nem kapcsolódik ki másképpen??

Olyan, mint ha fekete, vagy fehér lenne a világ. Nem az.Lehet ezeket a műsorokat más szemmel is nézni, nem csak a balhé szemszögéből. Sőt,lehet belőle tanulni is. Érdekes figyelni az emberi jellemvonásokat, reakciókat.Csak tudni kell nyitni, más szemszögből is megnézni a dolgokat. Nem csak szajkózni, amit a tömeg akar hallani." Én kultur ember vagyok, nem nézem, de mennyire szar műsor ez."

Nos, én értelmes, normális embernek tartom magam, igen, sokat olvasok is, még is kedvelem ezt a műsort. Nem minden mozzanatát, de egybevéve kedvelem.Mert EMBEREK, ez EMBEREKRŐL is szól többek között!

Sabirah 2011-07-07 23:26

csinálj otthon könyvsarkot és ne nézd a vv-t.

 

félreértés ne essék, én sem nézem a vv-t.

nekem már megvan a könyvsarkom. 

bastetgirl 2011-07-07 22:29

Ez kell a népnek: műnők, műmájer menő-manó vagány, kemény pasik...Nem beszélgetni mennek be, hanem a full-luxus ellátásért és a magamutogatás miatt...(azok a családok, akik meg éheznek, vagy alig tudnak megélni főműsoridőben nézhetik, ahogy a sok ostoba IQ-sra piálja magát és dobálják ki a rengeteg kaját......Poénból csinálnék bent egy könyves sarkot-kíváncsi lennék ki használná...olvasásra gondoltam...

Sajnos ez a trendi-"kedvenc" szavammal élve, főműsor időben és a csapból is ez fog folyni-az ember, ha akarja sem tudja kikerülni!! Viszont a csatornának piszok nagy bevétel és nézettség! Egy kultúr-műsor nem ülteti le az embereket a tv elé...

Szomorú vagyok....

De egy jó k arra, hogy mást csináljunk tvzés helyett.....

Rugove 2011-07-07 22:27

Mivel nincs adas a tevenkben nyilvan engem nem zavarnak a reality showk. Ezzel egyutt annyira szomoru, hogy van akit ilyen musorok 'kapcsolnak ki', szorakoztatnak, stb.

 

Mert nem az a gaz, hogy van 1000 hulye, aki jelentkezik, hanem hogy van x millio ember, aki nezi. Hogy inabb ez, minthogy tanuljon valamit, vagy susson egy tortat, vagy olvasson, vagy tarsasozzon a gyerekkel, vagy szexeljen a tarsaval vagy akar dobaljon egy botot a kutyanak a parkban. Vagy mit tudom en...De hogy nem erzi az ember, hogy butito idopocsekolas amit csinal, az fura. 

Persze en meg inkabb menjek aludni, minthogy errol beszelgetek