VV-casting: „Most nincs ars poeticám, tegnap elvesztettem”

A Való Világ ötödik részének szereplőválogatásán jártunk. Egy egyszerű kérdést tettünk fel a jelentkezőknek: mi az ars poeticájuk. A többség válasza az volt, hogy „ilyet nem hoztam magammal”. Remek őszi tévéműsor van kibontakozóban.
Volt, aki az anyukájával együtt jelentkezett az új VV-be, más csak a buli miatt ment el a válogatásra, ahogy ő fogalmazott: „Tök jó pöri szerintem.” Akadt olyan is, aki minden ruhájától megszabadult, csak hogy magára vonja a szervezők figyelmét, és volt olyan jelentkező is, aki szemmel láthatóan azt sem tudta, hol van. Szóval az új, augusztus végén induló Való Világ szereplőválogatásán jártunk. A csatorna közleménye szerint minden eddiginél többen jelentkeztek a mostani felhívásra, és mi ezt ki is használtuk. A tiszavirág-életű celebségre és a luxusbörtönre áhítozók között nem sok olyan arccal találkoztunk, akik a „doki” kategóriában indulhatnának...


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Titutka 2011-07-07 22:07

Milyen suliban könyörgöm???? Ez volt a nap vicce! Ebbe a műsorba csak a társadalom hulladéka jelentkezik, aki máshogy nem tud érvényesülni csak így. Az ilyen Alekoszokat meg, Anikókat és társaikat egy normális munkahelyről 3 hónap alatt kisöpörnék, mint az őszi falevelet a fenébe. Végzettség, tudás, IQ nuku, de így tudnak érvényesülni ideig-óráig. Én Kolosi  urat és társait is bezárnám velük a villába vagy fél évre. Pontosan oda való közéjük.

sendy 2011-07-07 21:45

Miért vagytok ennyire ellenségesek a műsorral szemben?

Egy csomó oka lehet, hogy valaki be tud menni a villába. Zömmel fiatalok. Vagy halaszt a suliban, vagy kapásból munkanélküli. De egyébként is, kapnak pénzt a bentlakásért.

 

Ha valaki ennyire nem szereti a valóság show műfaját, akkor ne nézze. 

Marika.67 2011-07-07 21:26

Na, fél évig megint nem kell nézni az RTL Klubot. Kenyeret és cirkuszi játékokat a népnek!

lotzi 2011-07-07 21:19

Ezek honnan jöttek ?? Miből élnek ?? Hol dolgoznak ?? Hányás az egész banda , naplopók k.ák , stricik , dologtalan szarházik !! Gratulálok a csatornának a sokszínű változatos programért !! Én nem értem ha valaki dolgozik eltartja a családját , gondoskodik a gyerekeiről az hogy tud bemenni hónapokra a villába ?? hogy magyarázza meg a munka adójának miért nem jár dolgozni?? Szerintem lehetetlen ezt a kérdést megoldani , hacsak valaki eleve nem naplopókurva strici vagy semmire kellő szarházi ! És ezekből lessz megint a műsor , szánalmas !

Torolt_felhasznalo_849281 2011-07-07 20:02

Pffffff...... ez kb az a színvonal volt, mint amikor a majomházban megáll a majmok előtt a papa és azon röhög a csemetéivel, hogy milyen hülyék a majmok, mernézzedhogyanugrálnakmánakötélenahülyékhehehe...

 

 

S rácok. Ennek akkor lett volna értelme, ha

1.) Szilárd (voltaképpen ki is ő?) TUDJA, hogy mi az az ars poetica, nem idézem ide, van gugli, nézzen utána.

2.) Ennek tükrében, ha már alázni akar, felsőbbrendűsége teljes tudatában, akkor ÉRTELEMES kérdést tesz fel, nem pedig egy direkte fellengzőset, amire nyilván az a legértelmesebb válasz, hogy NINCS neki olyanja.

3.) Ha legalább ő maga komolyan veszi a feladatát, mert így ordít róla, hogy akár egy lehetne a castingolók közül, és még a saját "szakmájához" sem ért. Attól még soha senki nem lett riporter, hogy egy mikrofont nyomtak a kezébe és belökték az emberek közé "beszélgetni".

 

A tömeg meg olyan, amire itt számítani lehetett. Hírértéke annak lehetett volna, ha valóban beszélget egy-két érdekesebb fazonnal, akik nem felelnek meg a "VV-be csak primkók mennek" sztereotípiának. Már ha volt ott olyan. :)

fórumozok 2011-07-07 19:40

nem szeretne annyit dolgozni ... ez azért rendesen jellemzi a mai magyar társadalmat

eeeper 2011-07-07 19:37

a VV4 gárda sem agysebészekből állt. Úgy néz ki, ez most is így lesz.
De mégis mit gondolt a szerkesztőség? Hogy olyan emberek adják erre magukat akiknek valami kotyog is a fejében????

ne vicceljenek már...

N?k Lapja Café 2011-07-07 19:37

A Való Világ ötödik részének szereplőválogatásán jártunk. Egy egyszerű kérdést tettünk fel a jelentkezőknek: mi az ars poeticájuk. A többség válasza az volt, hogy „ilyet nem hoztam magammal”. Remek őszi tévéműsor van kibontakozóban.

Tovább a cikkre...

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó