Sztárok

Norbi rengeteget fogyott – fotó

Újra olyan formába akar kerülni Schobert Norbi, mint amikor feleségül vette Rubint Rékát. Az utóbbi időben pár kilót felszedett fitneszguru ezért igen sokat fogyott.

Norbi rengeteget fogyott-fotóSchobert Norbit nagyon zavarta, hogy hetvennyolc kilót nyomott. Nem csak amiatt, hogy igen rossz reklám az üzletének egy zsíros fitneszguru, hanem felesége, Réka miatt is… Norbi ugyanis máig is szeretné megőrizni a tüzet a kapcsolatukban, és ehhez – szerinte – az is kell, hogy a felek kívánják egymást, és tetsszenek a másiknak. Norbi ezért diétába kezdett, és sikerült is nyolc kilótól megszabadulnia… Igaz, a cél nem ez…

„Hatvannyolc kiló voltam, amikor Réka belém szeretett, ezt a testsúlyt szeretném visszanyerni. Nagyon odafigyelek magamra, jó érzés újra kockás hasat látni a tükörben, és tudom, hogy ezt a  feleségem is díjazza… Márpedig nekem csak az ő véleménye számít.”

Norbi rengeteget fogyott-fotó

VV Szandika nagyon meghízott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top