Sztárok

Kibékültek! Volt csajával randizgat a világsztár

Jessica Biel és Justin Timberlake márciusban jelentették be, hogy külön válnak. Most újra randizgatnak.

Kibékültek!  Volt csajával randizgat a világsztárJustin Timberlake július 4-én Torontóba repült. Na nem koncertezni vagy filmet forgatni ment Kanadába, hanem meglátogatta volt barátnőjét, Jessica Bielt, aki épp ott készíti új filmjét. A pár a Black Hoof nevű mexikói étteremben töltött el egy romantikus estét, megvacsoráztak, majd szemtanúk szerint együtt mentek el a színésznő bérelt lakásához.
„A szakítás óta is folyamatosan tartották a kapcsolatot, és végül úgy döntöttek, adnak egymásnak még egy esélyt. Jessica nagyon szeretné az újrakezdést, Justin pedig ráébredt, hogy a szingliélet nem is olyan vonzó, mint hitte” –  fecsegte ki egy névtelen forrás a US magazinnak.
A 30 éves énekes márciusban,  azzal az indokkal adta ki Jessica útját, hogy randizgatni akar más nőkkel és élvezni szeretné a szabadságot. Az elmúlt hónapokban állítólag találkozgatott: Cameron Diazzal, Olivia Wilde-dal és Ashley Olsennel is. Ennek ellenére a Timberlake mégis úgy döntött, visszatér a Bielhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top