Sztárok

Rosszul csókol a monacói herceg – fotó

Albert hercegen viccelődnek a világsajtóban. Három nappal az esküvő után máris arról szólnak a hírek, hogy a herceg korábban megcsalta újdonsült feleségét. Jól értesültek szerint pedig rosszul is csókol.
Rosszul csókol a monacoi herceg-fotó

Monaco – a mocskos szex fellegvára

Ha rosszul csókol a férj, nem lesz jó a házasság – szólnak a pletykák, és ezt alátámasztandó a brit Daily Mail össze is gyűjtötte azon hírességek listáját, akikről kínos csókos fotó készült, és el is váltak. Ilyen volt Guy Ritchie és Madonna, Paul McCartney és Heather Mills, vagy Liz Hurley és Hugh Grant. Mint ma már tudjuk, egyik pár kapcsolata sem ért boldog véget, ma már egyikük sincsen együtt. Talán mert nem volt meg az ajkak összhangja?

Albert herceg szintén nem tartozik a kimondott csókkirályok közé.  A monacói hercegről esküvője után készítették ezt a fotót, amelyen meglehetősen esetlenül lehel csókot felesége, Charlene Wittstock szájára. A herceg állítólag nem túl szenvedélyes típus, igaz, az étvágya ettől még igen nagy, tekintve, hogy  állítólag újabb két szerelemgyereket akarnak a nyakába varrni éppen, és máris magyarázkodhat felesége előtt.

Rosszul csókol a monacoi herceg-fotó
 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top