Sztárok

5 tipp, amit Claudiának meg kell tennie a szabadság alatt

Liptai Claudia határozatlan idejű szabadságra távozott a Mokka műsorvezetői székéből, a Jóban Rosszban sorozat pedig azzal a homályos képpel ment nyári szabadságra, hogy Claudia fejéhez szegeznek egy pisztolyt. Nem csoda hát, hogy beindult a fantáziánk, és elgondolkoztunk azon, hogy a vörösből szőkévé lett dívának mi mindent kellene megcsinálnia a hatalmas szabadsága alatt: botrányelkerülési, nyaralási, fogyási és pasizási receptek következnek.

Bicikliutak feltérképezése

5 tipp, amit Claudiának meg kell tennie a szabadság alattClaudia jelenlegi lakhelye Óbuda lankás hegyvidékén helyezkedik el. Bőséges szabadidejének eltöltésére azt javasolnánk, térképezze fel az Óbuda–Belváros–Róna utca háromszöget, és pattanjon biciklire. A kétkerekű jármű több okból is hasznos: nem kell parkolni, így botrány sem kerekedhet, pénztárcakímélő, hiszen nem kell a drága benzint égetni, kerékpárral sokkal egyszerűbb lerázni az őt követő paparazzókat, a leadott kilókról már nem is szólva. Úgyis állandó harcban áll a kilókkal, biciklizéssel azonban mintegy 500 kalóriát égethetne el egy óra alatt. Érdemes azon is elgondolkodnia, hogy mivel hetekig, sőt akár hónapokig nem lesz látható a képernyőn, könnyen feledésbe veszhet. Ám nem akkor, ha biciklijével elmegy a környezetvédőkhöz kampányolni, hiszen így még akár a Critical Mass arca is lehet jövőre!

Keressen olcsó mélygarázst!

Claudia mozgáskorlátozott-parkolási ügye hatalmas közfelháborodást keltett. Az azonban tény, Budapesten nem olcsó a parkolás. A színész-műsorvezetőnek most bőségesen akad ideje arra, hogy feltérképezze a város összes mélygarázsát, és megtalálja a legolcsóbb parkolási lehetőséget. Határozatlan idejű munkanélküliként ráadásul ezen is tud havi több ezret spórolni.

Legyen önkéntes!

5 tipp, amit Claudiának meg kell tennie a szabadság alattSokan kioktatták Claudiát, amikor jogszerűtlenül vette igénybe a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet a fővárosban. A műsorvezető állítja: véletlenül esett le a műszerfalra a mozgáskorlátozottaknak járó parkolókártya. Akárhogyan is a rendőrség vizsgálatot rendelte el, mi pedig azt javasoljuk Claudiának, szabadidejében szegődjön el önkéntesnek egy mozgáskorlátozottakkal foglalkozó egyesülethez. Mint azt kiderítettük, erre Magyarországon számos lehetőség adódik, Claudiát pedig tárt karokkal várják.
„Minden segítségnek nagyon örülünk! Akár jöjjön be hozzánk, nézzen körül, és akkor ő is könnyebben el tudja dönteni, hogy milyen munkát szeretne vállalni: dolgozhat az irodában, segíthet a rendezvényszervezésben, illetve teljesítheti az olyan jellegű kéréseket, amikor rendelőbe kell kísérni mozgáskorlátozottakat” – mondta el az egyik mozgáskorlátozott egyesület szóvivője.

Hódítsa meg Brad Pittet!

5 tipp, amit Claudiának meg kell tennie a szabadság alattA nyaralásnál több szempontot is figyelembe vettünk. Mivel Claudia határozatlan idejű szabadságon van, érdemes belföldön nyaralnia, ezzel is kímélve pénztárját. Úti célnak pedig Tihanyt ajánlanák, ahol augusztustól Brad Pitt és családja is nyaral majd. A mi dívánk így egy csapásra két legyet is üthet, egyrészt az összes helyszínen lévő paparazzó és újságíró a hollywoodi celebpárral lesz elfoglalva, így Claudia feltűnés nélkül jöhet-mehet, másrészt pedig lehetősége adódhat arra, hogy meghódítsa Bradet, aki szerinte egy igazi férfi.

Színész-fitnesz DVD

5 tipp, amit Claudiának meg kell tennie a szabadság alattMunka nélkül Magyarországon még az sem maradhat, aki előtte évekig az ország legelső celebjeként dolgozott. Most azonban talán érdemes lenne új vizekre eveznie, és egy fitnesz-DVD kiadásán elgondolkodnia. Az elmúlt egy évben Claudia fogyásból ötösre vizsgázott, így mindenképpen hiteles lenne ebben a szerepben, színészi kvalitásával pedig megtoldhatná és egyedülállóvá is tehetné a produkciót: legtöbb szerepe egy lakásban játszódik úgyis, tehát minden új mozdulatsorhoz egy új kosztümbe bújhatna, és úgy mutathatná be a tornagyakorlatokat, miközben prózai szerepeiből idézgethetne, néha pedig egykori mokkás társai is benéznének hozzá, akiket ugyancsak tornára fogna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top