Sztárok

Whitney Houston segítségért könyörög

Az újra elvonókúrán vendégeskedő, szebb napokat megélt énekesnő egyik rokonától kért segítséget lánya drogproblémáira.

Whitney Houston segítségért könyörög„Whitney pontosan tudja, hogy mi a lánya, Krissi problémája. Egy anyára van szüksége. De ő erre teljesen alkalmatlan, hiszen ő is drog- és alkoholproblémákkal küzd” – harsogta egy a családhoz közel álló személynek nevezett forrás a National Enguirer magazinnak.
A lap információi szerint Houston már megpróbált segíteni a lányán. A 47 éves díva néhány hónapja egy atlantai rehabilitációs intézetnek 49 ezer dollárt (közel 10 millió forintot) csengetett ki azért, hogy leszoktassák Krissit a drogokról, csakhogy egy nap után hazahozta a gyereket az elvonóról. „Whitney rettegett, hogy olyat mond el a lánya a csoportterápiákon, amelyek őt anyaként negatív fényben tüntetik fel, ezért vitte haza a gyereket. De Krissi sem akart ott lenni, folyton azt hangoztatta, hogy neki nincs problémája a kokainnal, ő nem függő” – olvasható a sztárok életén csámcsogó hetilapban.

Whitney Houston segítségért könyörögTávol kell tartani az apjától
Majd napvilágot látott az a kép, amelyen a fiatal lány félreérthetetlen pózban kokaint szívott fel egy buliban. „Ezt követően hívta fel Whitney a 70 éves unokatestvérét, Dionne Warwicket, és kért tőle segítséget. Őt kérte meg Whitney, hogy próbálja meg jobb belátásra bírni kokainfüggő lányát. Dionne belegyezett, hogy segít a 18 éves lányon, és amíg szükséges, hozzájuk is költözik. De azt tanácsolta Whitney-nek, hogy legyen példakép a gyereke számára, először ő szabaduljon meg a függőségektől, és tartsa távol Krissit az apjától, Bobby Browntól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top