Sztárok

Hiába reménykednek: nem Claudia vezeti a Megasztárt

Az olvasók hiába szeretnék, hogy Liptai Claudia vezesse a Megasztár 6-ot. TV2-s forrásból megtudtuk, hogy nem ő lesz a befutó....

Hiába reménykednek: Nem Claudia vezeti a Megasztárt

 Még több sztárhír, itt!

Alig egy hete egy nagyszabású partin jelentette be a TV2: ősszel indul a Megasztár 6. Az sem volt titok, hogy az egyik műsorvezető Till Attila lesz, aki eddig minden egyes szériában sikerrel kormányozta a műsor hajóját. Megtudtuk azt is, hogy az átalakuló zsűriben Falusi Mariann mellett Bereczki Zoltán is szerepet kap. Esélyes ítészként információink szerint az egykori nyertes, Caramel neve is felmerült, arról azonban eddig nem esett szó, ki lehet a társa Tillának.

Ám egy TV2-s kollégától megtudtuk, hogy minden bizonnyal nem ő lesz a műsorvezető.

„A TV2 nem Claudiában gondolkodik, hiszen nincs olyan lelki állapotban, hogy ő vezesse a TV2 szuperprodukcióját. Egészen biztos, mindenki tudja, hogy nem ő lesz a műsorvezető” – mondta el a TV2-s kolléga.

Ezzel ellentétben a TV2 sajtósa, Koltay Tamás már másképp fogalmazott. „Claudia vérbeli profi, egyike az ország legjobb műsorvezetőinek, a Megasztár 5-öt is a tőle megszokott, magas színvonalon vezette.Teljesen bizonyos, hogy ugyanezt a profizmust látnánk tőle ezúttal is, a csatorna vezetősége azonban egyelőre még nem határozott arról, ki lesz Tilla párja a műsorban” – mondta Koltay.

 

Claudia Németországba költözik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top