Sztárok

Horváth Éva: “Aki provokatív, az sikeres”

A műsorvezető pályája kezdetén gyakran azt hitte, hogy szépsége miatt övé a világ. Éva akkoriban naiv volt, de ma már másokat oktat a celebéletre.

Horváth Éva: Horváth Éva jól tudja, milyen nehézségekkel kell megküzdeni azért, hogy a siker valóban tartós legyen. Jól tudja, hiszen hat éve már, hogy kijárta az „iskolát”. „Jelenleg az Éden Hotel játékosainak minden megjelenését én szervezem. Nemcsak ott voltam tanár néni, de szerencsére a való életben is elfogadják a segítségemet. Ezek a fiatalok azt hiszik, hogy a játék után minden úgy alakul, ahogy elképzelték. Ez nem is baj, hiszen annak idején, amikor szépségkirálynő lettem, én is azt hittem, hogy onnantól kezdve csak nekem áll a zászló.  Kezdetben még én is azt gondoltam, hogy minden lehetőség rám vár, hogy az ügynökségek tárt karokkal fogadnak majd. Persze ez nem így alakult, majd egy évig nem is volt munkám. Akkoriban naiv voltam, most ők élnek téveszmében, de ilyenkor kell helyre tenni a gondolataikat. Ez egy küzdelmes út, és aki ügyes és képes küzdeni azért, hogy fennmaradjon, csak annak lesz sikere. Mindenkinek azt tanítom, hogy ha személyisége is engedi, legyen provokatív, kihívóbb, mert ezek keltik fel az emberek érdeklődését” – mondta Éva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top