Sztárok

Ufókban, szellemekben és halált jelző kutyákban hisznek a sztárok

Mindenki másban hisz, mástól fél. Robbie Williams szerint vannak földönkívüliek, a Szellemekkel suttogó sorozat sztárja, Jennifer Love Hewitt, milyen meglepő, a szellemekben hisz. Judy pedig a nyüszítő kutyáktól retteg, állítja: egyszer már megjósolták neki a bajt. Létezik ilyen?

Judy szomorú jóslata!Van, aki hangosan felnevet a hír hallatán, más azonban figyelmesen végig hallgatja az énekesnőt. Tény, hogy az állatok érzékszervei sokkal fejlettebbek az emberénél, de hogy megjósolnák a bajt…?

Judy azonban nem kételkedik, tudja, hogy az állatok figyelmeztetik az embert. „Hiszek abban, hogy a kutyák megérzik a halál eljövetelét. Néhány évvel ezelőtt a családommal együtt arra lettünk figyelmesek, hogy a háziállataink egész éjszakán át vonyítottak. Anyukám magyarázta el nekem, hogy a kutyák megérzik a halált, és így jelzik annak eljövetelét. Pár napra rá meghalt a keresztapám” – mondta az énekesnő.

Nincs okunk kételkedni Judy szavaiban, de azért lehetséges, hogy a kutyák egy közelgő vihar vagy az utcán mászkáló idegenek miatt vonyítottak. Minket az érdekel leginkább, mi lesz a következő különös celebhit. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top