Sztárok

Bécit alázzák Gigi pucér fotói miatt

Nagy vihart kavartak különböző internetes fórumokon VV Gigi meztelen fotói. Bécit sokan bírálják, mondván, miért engedte, hogy tesója levetkőzzön...

Megtámadták a pucér VV Gigit

 Még több sztárhír, itt!

VV Gigi meztelen fotói ma reggel jelentek meg, és máris sokan bírálják miatta a testvérét, Bécit.

„Mi van, Béci, már nem félted a húgodat?!” – írta az egyik fórumozó, mire egy másik is betámadta a fiút. „Bécike, eladtátok magatokat pénzért?” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások lepik el a fórumokat.

A VV 4 testvérpárjának férfi tagja ugyanis a műsor alatt többször is elmondta, hogy mennyire félti a húgát, és nem akarja, hogy meztelenül zuhanyozzon, mondván, ne lássanak belőle túl sokat. Igaz, ezt a kijelentését később némiképp felülírta, amikor a CKM-fotózáson azt súgta oda Giginek, hogy ne vegye le a bugyiját, mert majd mit mutat meg pénzért a villán kívül magából…

Úgy tűnik, Béci testvér nagyon elfogadó lett, már ami Gigi testét illeti, hiszen rábólintott a fotókra, még a durvábbakra is.

„Nagyon szép, ízléses fotók készültek, nincs ebben szégyellnivaló” – mondja Béci, aki nem foglalkozik azzal, hogy bírálják a fórumokon.

Gigi sem, sőt nagyon élvezte a fotózást, leszámítva azt, hogy szinte zaklatták közben…

„Egy szép jachton készültek a képek Balatonfüreden. Többen kiszúrták, mire készülünk, ezért egészen a tó közepéig bementünk a stábbal, hogy a vitorlázók ne láthassanak. Ám néhányszor így is félbe kellett szakítani a munkát, mert »véletlenül« épp arra sodródott a jachtjával valaki” – mesélte.

Megtámadták a pucér VV Gigit

Vv Gigi mindenkit átvert

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top