Sztárok

Sztárok kedvenc otthoni alakformáló készüléke a FLABeLOS

A testvibrációs technológia az űrkutatásból szivárgott át a háztartásokba, mert a módszer nagyon hatékony, ugyanakkor kíméletes. Az izmok mozgatása akaratlanul történik, ezért kényelmes, mégis olyan, mintha sportolna az ember.

Sztárok kedvenc otthoni alakformáló készüléke a FLABeLOS

 

De hogyan működik?

A FLABeLOS testvibrációs készülék billegő padján állva az az érzésünk, mintha megmozdulna a lábunk alatt a talaj. A készülék kibillent az egyensúlyi helyzetünkből, a testünk pedig akaratlanul „ellentart”, mert tudat alatt az egyensúlyunk megtartására törekszik, ezért az összes izmunk megmozdul. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10–60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. Egy rövid, 10 perces vibrációs edzés egy 45-50 perces edzőtermi izommunkával ér fel. És míg ez utóbbi fáradtságos, a FLABeLOS tréningpadon állva mindez kényelmes és kellemes, olyan, mintha csak ringatna bennünket a készülék.

 

Sztárok kedvenc otthoni alakformáló készüléke a FLABeLOS

 

Talán ezért is egyre népszerűbb a testvibrációs készülék a hölgyek körében is, mert otthoni használata során időt spórolhatunk, ráadásul kényelmesen szabadulhatunk meg a fölös kilóktól miközben a kondíciónk is javul, hiszen a drasztikus fogyókúrával szemben – ami ráadásul egészségtelen, sőt veszélyes is, mert a koplalás leépíti az izmokat! – itt az izommunka égeti a kalóriákat és könnyedén, kellemesen és kényelmesen formálhatjuk a testünket tónusossá. A készülék használatával leadott kilók ráadásul később sem kúsznak vissza, hiszen a FLABeLOS átalakítja a szervezet szénhidrát-felhasználását, növeli az izomtömeget, és ha éppen nem használjuk a készüléket, akkor is gyorsabban égnek el a bevitt kalóriák.

 

Napjaink egyik legnagyobb problémája a mozgáshiányos életmód, ami nem csak az elhízás, az esztétikum miatt gond, számos súlyos megbetegedés okozója a túlsúly és a mozgáshiány, ezért a FLABeLOS készüléket az irodákban is egyre több cég alkalmazza, hogy a munkavállalók izmait átmozgassa, amit egy rövid szünetben, irodai ruhában is meg lehet tenni. Nem mindegy ugyanis, hogy egy vállalat jókedvű és egészséges, vagy örökké fáradt és rosszkedvű, vagy sokat betegeskedő kollégákkal dolgozik, ez utóbbi ugyanis negatívan hat a teljesítményre.

 

A FLABeLOS testvibrációs készüléke a fogyni vágyó hölgyek számára otthoni használatra is különösen ajánlott, mert:

  • Komplex hatásmechanizmusa egyidejűleg több oldalról is megtámadja a cellulitiszt és a zsírlerakódásokat.
  •  Biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony kardiovaszkuláris edzést.
  • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
  • Célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket.
  • Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését.
  • Hormonális folyamatokat indít el, amelyek beindítják a zsírégetést.
  • Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagénrostok állapotát, növeli az elasztintermelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.
  • Növeli a szervezet boldogsághormonszintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stresszhormon (kortizol) szintjét, jobb közérzetet biztosít.
  • Speciális gyakorlatokkal sokkal hatékonyabban edzhetők a belső izmok (hatékony intim torna), így szülés után visszanyerhető a belső izmok korábbi tónusa és feszessége, megállítható az idős korban gyakori inkontinencia.
  • Jelenleg ismert egyetlen gyógyszer nélküli edzésmódszer, amellyel a csontritkulás folyamata megállítható és visszafordítható!
  • Jelenleg ismert egyetlen gyógyszer nélküli rehabilitációs módszer, amellyel a végtagok érszűkülete gyógyítható, pl. hideg végtagok (kéz, láb) problémájának megoldása, illetve cukorbetegség esetén fellépő alsó végtagi érszűkület (ún. feketeláb-szindróma) teljes rehabilitálása!
  • Egyéb fitneszedzés (aerobikóra, spinningóra) előtt a teljes test bemelegítésére, edzés után az izmok lazítására, nyújtásra, az izomláz megelőzésére vagy megszüntetésére használható.

 

Sztárok kedvenc otthoni alakformáló készüléke a FLABeLOS

 

Látogasson el a Mediwel honlapjára, és olvassa el, mit ír egy elhízástudományokkal foglalkozó professzor a készülékről, miért szereti Tóth Vera és Hernádi Judit is a FLABeLOS teljes testvibrációs alakformáló készüléket!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top