Sztárok

Jerzy kiakadt, elbeszélgetne a csalfa Gigivel

VV Jerzy nem tagadja, igen érzékenyen érinti, hogy kiderült, egykori szerelmének, Giginek már akkor barátja volt, amikor még a villában vidáman gyűrték a lepedőt.

Jerzy átverve érzi magát Gigi miatt

 Még több sztárhír, itt!

Micsoda botrány és szerelmi sokszög! (S némi iróniával, végre szereplés…) Tegnap arról szóltak a hírek, hogy VV Giginek kedvese van, akivel akkor is együtt volt, amikor még Jerzyvel matatott a paplan alatt, s most kiderült, hogy Jerzynek erről véleménye is van!

„Mesélte, hogy volt egy spanyol fiú az életében, de azt nem, hogy találkozni fog vele, ha kijöttünk a villából. Azt mondta, együtt voltak Mallorcán, és úgy váltak el, hogy folytatják a saját útjukat. De úgy látszik, hogy ismét »összefújta őket a szél«. Ha valóban ő számára az igazi, akkor menjen és éljen vele” – mondta Jerzy.

Jerzy úriemberként fogadta a hírt, de a szavain és a hanglejtésén azért érezni lehetett, hogy lelke mélyén bántja a dolog.

„Ha bebizonyosodik, hogy Gigi együtt volt a sráccal, amikor a villában összejöttünk, akkor lesz negatív véleményem, és azt el is fogom mondani neki” – mondta Jerzy, aki állítólag tisztességes foglalkozásról álmodik, de addig is ötven euróért vetkőzik.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top