Sztárok

Lefújták a Playboy-papa esküvőjét

Hugh Hefner, a Playboy alapítója most szombaton állt volna oltár elé fiatal barátnőjével, de tegnap az esküvőt lefújták, stílusosan a Twitteren.

Lefújták a Playboy papa esküvőjét

 Még több sztárhír, itt!

„Az esküvőnek annyi. Crystal érzései megváltoztak” – így üzente meg barátainak Hugh Hefner, hogy nem tartják meg a szombatra tervezett esküvőt. A hírek szerint a fiatal lány, Crystal Harris megcsalta Hefnert az amerikai tévés pszichológus, dr. Phil fiával, Jordan McGraw-val, aki egyébként korban sokkal jobban illik hozzá. A 25 éves Crystal és a 85 éves Hefner esküvőjét a Playboy-villa kertjében tartották volna, de a hölgy már március óta titokban találkozgatott McGraw-val, méghozzá a sztárok mocskos titkait őrző Chateau Marmont szállodában. A fiatal szőkeség a sajtósán keresztül tagadta, hogy megcsalta az öreg milliomost, de elismerte, hogy elhagyta a férfit, és minden jót kíván neki. Hefnert sem kell sajnálni, a hírek szerint máris megkérte egykori barátnőjét, Bridget Marquardot, hogy költözzön vissza hozzá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top