Sztárok

Judy pereskedik

Judyéknál áll a bál. Az énekesnő pereskedik, családi házában ugyanis már jó ideje nincs fűtés. A cserépkályhája füstje valami oknál fogva eddig is a szomszéd kéményén keresztül távozott, ám az a kéményét lebontásra került. Judy a képtelen helyzet miatt az önkormányzattal pereskedik.

Judy pereskedik

 Még több sztárhír itt!

Az énekesnő tudta, hogy lesznek gondok az új otthonával, hiszen használt házat vásárolt szerelmével, de azt nem sejthette, hogy a felújítás mellett pluszbonyodalmakba keveredik. „Mostanában mindig van valami probléma a házkörül. Borzasztó idegesítő, hogy nincs fűtés a házunkban. Még szerencse, hogy nyár van, különben megfagynánk. Mint kiderült, rosszul vezették el a kályhánk szellőzését és a szomszéd kéményén keresztül távozott a füst. Idővel azt a kéményt lebontották, így ha kéne, nem tudnék fűteni. Most az önkormányzattól várom a megoldást. Perben állok a felelősökkel” – ecsetelte Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top