Sztárok

New York polgármestere lehet Alec Baldwin

Alec Baldwin amerikai színész fontolóra vette, hogy 2013-ban versenybe szálljon a New York-i polgármesterségért, miután a posztra korábban esélyesnek tartott Anthony Weiner demokrata párti képviselő kínos internetszex-botrányba keveredett.
Még több izgalmas sztárhír itt!

Az 53 éves Baldwin, aki köztudomásúlag liberális nézeteket vall, otthagyná a 2006 óta futó 30 Rock című tévésorozatot és megpróbálná megszerezni Michael Bloomberg két év múlva megüresedő polgármester székét. Erről a sztár egyik barátja tájékoztatta a Daily hírportált, mondván, hogy a „Weinergate” átmozgatta a mezőnyt, s Alec úgy érzi, lenne esélye nyerni New Yorkban. A demokrata pártnak pedig egy jól ismert jelöltre lenne szüksége. Eddig az övé a legismertebb név, amely szóba került Bloomberg utódlásával kapcsolatban. De a várakozások szerint pályázhat még az elöljáróságra Christine Quinn, a városi tanács elnöke, Bill de Blasio, a tanács tagja, és Bill Thompson, New York volt főkönyvelője, aki 2009-ben szoros küzdelemben maradt alul a jelenlegi polgármesterrel szemben.

New York polgármestere lehet Alec Baldwin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top