Sztárok

5+1 titok Arnold Schwarzeneggerről

Ismert színész, majd politikus lett, akinek most a szexbotrányaitól hangos a világsajtó. De vajon milyen ember is az igazi Arnold Schwarzenegger, és milyen események vezettek oda, hogy tönkrement az élete? Lerántjuk a leplet a legendás Terminátor legféltettebb titkairól.

1. Apja náci volt és kínozta a fiát
5+1 titok Arnold SchwarzeneggerrőlArnold Schwarzenegger nem született gazdag vagy szeretetteljes családba.  A színész-politikus apja a második világháború idején SS-tisztként szolgált, kegyetlen és erőszakos ember volt. Soha nem szerette Arnoldot, helyette mostohafiát, Meinhardot favorizálta. Schwarzi ezt soha nem dolgozta fel, ahogyan azt sem, hogy apja gyenge fizikumú és jellemű srácnak tartotta, és emiatt őszintén megvetette.
„Az apám a hajamat tépte, szíjjal, sőt olykor vesszővel vert el, ha nem fogadtam szót, márpedig ez gyakran előfordult, ugyanis minden ütéssel csak erősebb lett bennem az elhatározás, hogy nekem más életem lesz. Hiába sírtam és könyörögtem neki, hogy hagyja abba, nem tette. Gyűlöltem” – mondta egy Fortune magazinnak adott interjúban Schwarzenegger, aki soha nem bocsátott meg sem az apjának, sem pedig a testvérének, még a temetésükre sem ment el.

5+1 titok Arnold Schwarzeneggerről2. Súlyos drogfüggő volt
Schwarzi apjának akart bizonyítani, ezért kezdett el tizenévesen testépítéssel foglalkozni. Mindenáron erős és izmos akart lenni, de a kívánt eredmény nem jött azonnal. Az osztrák származású sztár ezért a testépítők körében igen kedvelt módszerhez, a doppinghoz fordult. A hétszeres Mr. Olimpia ráadásul nem csupán doppingszerekkel, de tudatmódosítókkal is élt a hetvenes-nyolcvanas években. Kokaint és marihuánát fogyasztott, olyannyira rákapott ezekre a szerekre, hogy évekig súlyos drogfüggő volt. „A marihuána nem drog, csak növény, a kokain meg porcukor” – mondta el egy interjúban.

3. Pornózott is
5+1 titok Arnold SchwarzeneggerrőlCsak kevesen tudják, de nem éppen hétköznapi filmekkel indult Arnold Schwarzenegger karrierje. A színész ugyanis még testépítőként szokott rá arra, hogy aktuális barátnőivel drogos orgiákra járt, ahol is felfigyelt rá egy pornóproducer. Arnie elhanyagolható mennyiségű úgynevezett softpornóban szerepelt, amit állítólag azért vállalt be, mert nagyon kellett neki a pénz. Az élete akkor rendeződött, amikor összejött későbbi feleségével, Maria Shriverrel, aki szoros rokonságban áll a Kennedy családdal. Összeházasodtak, és Arnold a nyolcvanas években megkapta a Terminátor főszerepét, ami pillanatok alatt a legnagyobb sztárok sorába emelte őt. Már akkoriban azt mondogatták, hogy Schwarzenegger valójában a kapcsolatai és vagyona miatt vette feleségül Mariát, és nem tiszta szerelemből, hiszen az asszonnyal való házassága után lendült fel a karrierje, és lett sztár, vagyonos ember és később politikus.

4. A tini korú szőkéket szerette
Noha a felesége barna hajú és visszafogott, intelligens asszony, Arnold állítólag a közönséges, festett hajú, körmű, szőke cicababákra bukik. A mostanában kirobbant szexbotrány során megszólalt egy szállodai alkalmazott, aki elmondta, hogy milyen is Arnold zsánere. „A szállodai szobákba, ahol a szeretőivel találkozott, rendre tizenéves szőkeségeket rendelt. Imádta, ha csipetnyit közönséges, egészen fiatal nőkkel lehet együtt” – mondta el a sacramentói Hyatt Hotel alkalmazottja.

5+1 titok Arnold Schwarzeneggerről5. Nem túl művelt
Hiába volt Kalifornia kormányzója, Arnold Schwarzenegger állítólag nem kifejezetten művelt férfi. Egykori alkalmazottja szerint Schwarzi olykor kifejezetten butaságokat beszélt, és műveletlenségével gyakran meghökkentette környezetét. „Alapvető földrajzi hiányosságai vannak, gyakran azt sem tudta, hogy melyik országban vagy fővárosban jár éppen. Összevissza beszélt, még az előre megírt beszédeit sem tudta rendesen elmondani” – mesélte a beszédes alkalmazott.

+1 Nem jól működik a férfiassága
S jöjjön egy titok, amit állítólagos egykori szeretője kotyogott ki a közelmúltban. Arnoldnak azért van szüksége folyamatosan hódításokra, mert valójában egyáltalán nem olyan nagy ász az ágyban, mint azt gondolnánk. „A rengeteg doppingolás miatt nagyon nehezen képes csúcsteljesítményre az ágyban” – mesélte az amerikai Globe magazinnak egy mostanában jelentkezett szerető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top