Sztárok

Pszichológushoz vitték Stohl lányát

Stohl András középső lánya súlyos fejfájással küszködött édesapja miatt – írta meg a Bors.

Pszichológushoz vitték Stohl lányát– Nem vagyok sem drogos, sem alkoholista, de egy büdös féreg voltam – mondta a gyerekeknek Stohl a tettéről, és arra is kitért, hogy mindez milyen hatással van a családjára. – A középső lányom, Rebeka, nagyon érzékeny. Erős fejfájás gyötörte akkor is, amikor elváltunk a feleségemmel, akivel a mai napig kitűnő a kapcsolatunk. Elmentünk pszichológushoz, pszichiáterhez is, ahol azt mondták, hogy a fejfájás ebben a korban leginkább lelki eredetű. Nem tudom, hogy fogja elviselni, ha börtönbe megyek. Amikor kiderült, hogy első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kaptam, együtt sírtunk mindannyian, de én igyekeztem tartani a lelket a családban, mondván, várjuk azért ki a végét.

Stohl a gyerekeknek tartott előadás után lapunknak azt mondta, bár tisztában van azzal, hogy már csak két hét van hátra a ítélethozatalig, igyekszik társadalmi munkájával foglalkozni: minél több gyerekhez jusson el üzenete a bódítószerek káros hatásairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top