Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?

Karcsúbb, mint Katalin hercegnő

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
„Királyi bombázó” – már csak így emlegetik a brit lapok II. Erzsébet unokáját, Beatrice hercegnőt. „Jobb feneke van, mint Katalin hercegnőnek!” „A legkirályibb lábak” – harsogják a szalagcímek. Joggal. A 22 éves hercegnő ugyanis kemény önsanyargatással húsz kilótól szabadult meg, és úgy tűnik, tartani is tudja a súlyát.
2011. 06. 07. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A történet egy lányról szól, akit régóta bántottak az alakja miatt. A szerelme ugyan így is elfogadta, de a többiek csúfolták. Az is elég lett volna, ha csak néhány tucatnyian élcelődnek az alakján, de ez a lány hercegnőnek született, az élete nyitott könyv, és amikor bikinis képek jelentek meg a dundi lányról, az egész világ rajta csámcsogott. Ekkor vett egy nagy levegőt…

Ducik a királyi családban
Beatrice hercegnő nem a legjobb géneket örökölte a felmenőitől. Ük-ük-ük nagyanyja, Viktória királynő, akire a hercegnő külsőleg megszólalásig hasonlít, alacsony és dundi volt. És még apja, András herceg, a királynő másodszülött fia, és az édesanyja, Sarah Ferguson is állandó súlyproblémákkal küzdöttek.

Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?
Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?

Sarah-t a titulusa, yorki hercegnő, Duchess of York után csak duchess of pork, azaz disznó hercegnőnek nevezték a lapok. Kétségbeesésében Sarah elvállalta az egyik legnagyobb amerikai fogyókúrás szervezet, a Weight Watchers patronálását, az ő segítségükkel sikerült lefogynia. Beatrice azonban nem követte édesanyja példáját, nem figyelt a súlyára.

Az egész világ előtt megalázták
Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?Pedig egy királyi hercegnő legyen mindig fitt, csinos, hiszen árgus szemek kísérik minden percét. Szegény dundi Beatrice is azt hitte, a nagy kalapok, a bőven szabott ruhák elrejtik az alakját. El is rejtették, bár azt sejteni engedték, hogy a van rajta súlyfelesleg. Aztán 2008-ban szerelmével, a milliomos Dave Clarkkal, akivel két évvel korábban, egy születésnapi buliban ismerkedett meg, a sztárok legfelkapottabb nyaralóhelyére, St. Barts szigetére ment pihenni. A paparazzók azonban lefényképezték a bikiniben fürdőző hercegnőt. Az egész világ azon csámcsogott, hogy a húszéves Beatrice-nak mekkora hasa van, hogy a combjai összeérnek, a derekán jókora úszógumi folyik ki a bikiniből, és még a mellei is lógnak.
Hiába a királyi élet, hiába a testőrök hada, a rossznyelvektől nem véd meg semmi. Beatrice alig mert előbújni, úgy szégyellte magát. Később azt mondta, hogy bosszantotta a súlya és az alkata, de nem volt meg a kezdő lökés ahhoz, hogy sportoljon és diétázzon. Hát ezek a képek megtették a hatásukat. „Nincs túl nagy önbizalmam, ezért nagyon fájt, amikor az emberek bántottak emiatt, de tudom, hogy az én életvitelem ezzel jár. Szükségem volt erre az impulzusra, hogy változást indítsak el” – mondta akkortájt a hercegnő.

Lefutotta a maratont
Beatrice tehát személyi edzőt fogadott, akivel órákon át futott, edzett a londoni parkokban, és a sok helytelen diéta után végre megtalálta azt, ami bevált: csak vizet ivott, és legtöbbször csak zöldséget és gyümölcsöt evett. Kevesen hitték volna, hogy a dundi lány képes leadni húsz kilót, a hercegnő pedig csak azért is megmutatta, sikerülni fog. Tavaly már bizonyított: lefutotta a londoni maratont. Akkor azt mondta, hogy mint minden lánynak, neki is sokat segített, hogy a szerelme bátorította. „Nemcsak magam, de Dave miatt is le akartam fogyni és megmutatni, hogy kemény akarattal sikerülhet. És ne aggódjanak értem, nem vagyok anorexiás” – lihegte a maraton után Beatrice, reagálva azokra a hírekre, miszerint beteg lenne.

Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?
Beatrice hercegnő: hogyan szabadult meg húsz kilótól?

A hercegnő ma már nádszálkarcsú, büszkén visel testhezálló ruhákat, miniszoknyákat, magas sarkú cipőket, az sem zavarja, ha strandolás közben fotózzák. Mert van mire büszkének lennie. Példát vehetne róla a húga, Eugenie hercegnő. Neki is lenne mit leadnia!
Olvass tovább

Hozzászólások

elsi1 2011-06-09 19:48

a huga

http://www.sponkit.com/wp-content/uploads/2009/05/pri ncess-eugenie1.jpg

Angyallány 2011-06-07 19:29

Nem az alapján ítélek.

 

Egyik pasit sem nézem mg. A párom is, a barátaim közül többen Adonisz ellentétei. Nekem a husisabb típus jön be.

 

Fergie: a jó beszélőkéje sodorta a herceg mellé szerintem. 

gazpacho 2011-06-07 19:24

Szegény lány az anyjától mit tanult volna? Ő is olyan lehetetlenül öltözködött, míg "képben" volt, hogy hihetetlen. Ízlése semmi, de aki őt öltöztette, az sem nagyon. A stylis-ját kellett volna lecserélni. 

 

Bájosnak látom a képen, akaratereje dícséretes.

 

Az arca meg...mint az anyjáé. Kár, hogy nem az apjára hasonlít. 

 

Aki me csak a külső alapján ítél...

idézet: Angyallány (62) 2011-06-07 19:15:41

Miért Te nem az aplapján ítélsz?Te melyik pasi képét nézed meg a magazinban?

183/76 kockahasét,vagy 167/77 malackáét?

Sosem értettem Fergie hogyan került egy herceg mellé?Se nem előkelő származású,se nem szép,se nem okos.

http://www.youtube.com/watch?v=tlmCWK9hE_s

Angyallány 2011-06-07 19:15

Szegény lány az anyjától mit tanult volna? Ő is olyan lehetetlenül öltözködött, míg "képben" volt, hogy hihetetlen. Ízlése semmi, de aki őt öltöztette, az sem nagyon. A stylis-ját kellett volna lecserélni. 

 

Bájosnak látom a képen, akaratereje dícséretes.

 

Az arca meg...mint az anyjáé. Kár, hogy nem az apjára hasonlít. 

 

Aki me csak a külső alapján ítél...

elsi1 2011-06-07 18:11

Az egyik legegyszerűbb sport,amihez tényleg semmi nem kell,a tempós utca gyaloglás,egyszerű,kényelmes  utcai cipő kell és egy kicsit szaporábban kapkodni a lábakat és mondjuk nem kocsival menni a 350 m-re levő boltba és esetleg még kézben is fel lehet vinni a szatyrot a 3.-ra.

a lépcsőzés remek popóformáló.

Krisztinka87 2011-06-07 17:16

Egy időben nagy divat volt a nagyon hegyes orrú cipő. Attól 3 ismerősömnek is (akkor 17-18 évesek voltunk) kinőtt a bütyke, (egyiknek műteni is kellett), mert annyira összeszorította a lábfejet, főleg a lábujjakat az a fajta cipő. Én személy szerint nem vagyok magassarkú-pári, kedvenceim a Nike sportcipők. Amúgy elegáns cipőt is lehet venni Scholl márkaboltban (magassarkút is), azok évekig kibírják, és mivel gyógycipők, nem is teszik annyira tönkre a lábat.

elsi1 2011-06-07 17:06

Olyan vicces,hogy az emberek annyi minden hülyeségre képesek kiadni pénzt,mindig az egészségükön spórolnak.

Megveszik a nők a 16.000 ft-os szemránckrémet(mert akkor biztos huszasnak nézik 48 évesen is),megveszik  a hatodik hordhtatalan magassarkút(úgysem veszik fel,mert fáj benne a lábuk 500 m után ),az ötödik  pink topot(úgysem veszi fel,mert fél,hogy még jobban kövéríti), az 5500 ft-os rúzst stb,csak az egészségükön spórolnak.

Szakboltban is lehet akciósan jó áron kifogni márkás sportcipőt,most a Deichmannban is vannak akciós sportcipők(Fila,Adidas)