Sztárok

Adele: “A szarkasztikus humorom miatt menekülnek el a pasik”

Adele Rolling in the Deep című slágerét már Magyarországon is mindenki dúdolja. De ki ez a fiatal, kissé duci, remek hangú énekesnő? Interjúnkból megtudhatod!

Adele: Debütáló albumod, a 19 igazán nagy sikert aratott. Mennyire féltél, amikor a második lemezedet, a 21-et készítetted? Féltél attól, hogy meg tudod-e ugorni az első sikerét?
Igen! Fogalmam sem volt, hogy miről írjak. Szerencsémre akkor hirtelen szakított velem a pasim, így volt már ihletem az új lemezhez. De bizonytalan voltam, mert úgy éreztem, a dalszövegek túl személyesek lettek.

Hogyan dolgoztad fel a szakítást?

Szó szerint elzárkóztam a világtól. Kilenc hónapig nem mentem az emberek közé, otthon voltam. Esténként megittam jó pár üveg bort, és a CD-lejátszóban állandóan Bonnie Raitts: I can’t make you love me című slágere szólt.

Ki most az ideális férfi? Ki tetszik a legjobban?
Nagyon szeretnék randizni egy olyan jó kedélyű fickóval, mint Leonardo DiCaprio. A humor minden kapcsolatot összetart.

Az Egyesült Királyságban élsz, de már az Egyesült Államokban is nagyon sikeres vagy. Mi a különbség a két nemzet férfijai között?

Az amerikai férfiak nem értik a humoromat, mert elég nyers és szarkasztikus vagyok. Az ideális az lenne, ha egy angol fiúval lehetnék együtt, aki Angliában is él, mert utálok repülni. A repülőn halálfélelmem van, mielőtt felszállunk, az összes ismerősömnek SMS-t küldök, hogy szeretem. Nem viccelek.

Sokan felhoznak példaként; a picit duci énekesnő, aki remekül öltözködik. Hogyan változott a stílusod?
Az első albumnál nem volt stylistom,  szóval akkor még hordhattam kényelmes cicanadrágot… Most egy öltözködési tanácsadó öltöztet, aki tudja, hogy mi áll jó nekem, és aki az alkatomnak megfelelő ruhákba öltöztet.

Adele:
Adele:

Zavar, ha az alakodról beszélnek? Betegesen diétázó vagy, vagy megbékéltél az alakoddal?
Soha nem akartam úgy kinézni, mint a modellek a magazinok borítóján. Azt is utálom, ha valami a megjelenésről szól és nem a zenéről. Néha, amikor reggelente felkelek, én is utálom a testemet, ahogy sok ezer nő a világon. Ugyanakkor még mielőtt ismert lettem, megbékéltem a testemmel. Kösz, jól vagyok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top