Sztárok

VV Anikó mindenáron műsorvezető akar lenni

Nádai Anikó vezette Alekosz feleségkereső műsorának esti kiadását, a produkció azonban befejeződött, így Anikóra sem tartanak tovább igényt. Ezt azonban nem emészti meg könnyen a Való Világ4 ex-rosszkislánya. Mint mindenről, VV Évának erről is megvan a véleménye.

Bizonyára nagyon rossz érzés lehet, ha félévnyi bezártság után csupán tiszavirág-életű siker jut. Anikó pedig nagyon úgy fest, hogy így járt, hiszen nemrégiben arról cikkeztek az újságok, hogy pénz híján visszaköltözik Bajára. Most pedig azt rebesgetik, hogy képtelen elfogadni, hogy műsorvezetőként nem alkalmazzák. De vajon mit tud erről az exlakótárs, Éva?

„Én is hallottam róla, hogy Anikó sírva fakadt, amiért nem ajánlottak neki műsorvezetői szerződést, de szerintem mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Bekerültünk ebbe a műsorba, de senki nem ígért nekünk semmit, így nem is értem, hogy Anikó miért értetlenkedik. Próbálkozni kell, és senkire nem szabad várni. Én is saját magamnak kaparom ki a gesztenyét, de ha csak makkot találok, akkor sem hibáztathatok senkit. Anikó se tegye…”

VVAnikó mindenáron műsorvezető akar lenni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top