Sztárok

Egymás ellen harcol Ördög Nóra és Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja és a Csillag születik műsorvezetője egy gyorsasági autóversenyen csap össze június elején.

Április 30-án, szombaton indul a Magyarországon első alkalommal rendezendő UNIQA Lotus Ladies Cup, mely része a Magyar Autós Gyorsasági Országos Bajnokság idei sorozatának, így a győztes magyar bajnoki címet tudhat majd magáénak. Az induló versenyzők legtöbbje nem rendelkezik még versenytapasztalattal, de az elmúlt hetekben kitartó szorgalommal rótták a köröket a Hungaroring aszfaltján, köztük volt Kiss Ramóna és Ördög Nóra is.

„Kilencedik éve szerepelek a Barátok közt című tv-sorozatban, emellett színházban játszom és van egy esküvő- és rendezvényszervező cégem. Most pedig az autóversenyzés jött az életembe, amit imádok, ez az új szerelem. Kőváry Anettel nagyon jó viszonyba kerültünk, de ennek ellenére én vagyok a legnagyobb ellenfele – viccelődik Ramóna –, és mindent meg fogok tenni azért, hogy a visszapillantó tükörből láthassam az autóját. Tehát az a cél, hogy Anettet megelőzzem, akkor talán nem leszek utolsó, de ha még Ördög Nórit is kiiktatom, talán én lehetek az X-Faktor műsorvezető nője” – nevet Rami, de ehhez Nórának is van egy-két szava.

„Apukámnak autósiskolája van, így kicsi koromtól úgy nőttem fel, hogy az autó mindenek felett áll. Otthon volt szerelőaknák is, apukám folyamatosan bütykölte az autókat. Amint lehetett, rögtön volt jogosítványom. Nem okoztam még balesetet, és remélem, hogy nem is fogok. De azt gondolom, talán most ezzel tudom bizonyítani neki is, hogy jó vezető lett a lányából” – nyilatkozta a Csillag születik műsorvezetője.

A június 3–5-én megrendezésre kerülő versenyen nemcsak hírességek, de többek között egy négygyermekes jogász hölgy, egy közgazdász és egy informatikus lány is rajthoz áll.

 
Veszélyes helyzetben Ördög Nóra és Kiss Ramóna
 
Veszélyes helyzetben Ördög Nóra és Kiss Ramóna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top