Sztárok

Előbb lesz ítélet Stohl perében

Az előzetes hírekkel ellentétben nem ősszel, hanem már június végén megtudjuk, milyen jogerős ítélet születik a színész-műsorvezető ügyében.
Előbb lesz ítélet Stohl perében
Még több cikk Stohl Andrásról itt!

Már június 21-én megszülethet az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András ügyében a jogerős ítélet a Pest Megyei Bíróságon – közölte Kende Katalin szóvivő.

A Buda Környéki Bíróság még márciusban első fokon bűnösnek találta Stohlt súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettében, ezért őt nem jogerősen 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Fotó: Sanoma Archív/Nagy Attila
Fotó: Sanoma Archív/Nagy Attila

A színészt mellékbüntetésül 5 évre eltiltották a járművezetéstől, 3 évre a közügyek gyakorlásától, és a több mint 650 ezer forintos bűnügyi költségek megfizetésére is kötelezte őt a bíróság. A nem jogerős döntés szerint Stohl leghamarabb büntetése háromnegyedének letöltése után kerülhet feltételes szabadlábra.

Az ügyész tudomásul vette az elsőfokú ítéletet, ám a színész, illetve védője enyhítésért fellebbeztek, ezért másodfokon folytatódik a büntetőügy. Eredetileg őszre várták a jogerős ítéletet, de ezek szerint már az ítélkezési szünet előtt dönt a bíróság a műsorvezetőről.

Stohl András 2010. május 8-án hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, s ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben a vétlen sofőrök és utasok közül négyen sérültek meg, egyikük, egy idős úr súlyosan. Ő végül enyhe fokú, de végleges egészségkárosodást szenvedett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top